Blogs

Resort Walensee: vakantiewoning, tweede huis en vastgoedinvestering

Vastgoed in Buitenland

Bent u op zoek naar een unieke investering of een tweede woning in een adembenemende omgeving? Resort Walensee, gelegen aan de oevers van de Walensee in het hart van Oost-Zwitserland, biedt een zeldzame kans om te genieten van luxe wonen midden in de natuur. Onderdeel van het pittoreske Unterterzen in de regio Heidiland, ligt het resort op slechts 80 km van Zürich en biedt het de perfecte balans tussen ontspanning en actieve recreatie.

Resort Walensee biedt flexibiliteit voor uw investeringswensen zoals een vakantiehuis zonder verhuur, een vakantiehuis met gedeeltelijke verhuur, of een permanent woonadres. Direct gelegen aan de Walensee en familieskigebied Flumserberg met 80 kilometer aan piste is dit unieke vakantieresort populair in alle jaargetijden.

Vastgoed in Buitenland

Resort Walensee: vakantiehuis in Zwitserland

Resort Walensee bestaat uit 131 luxe appartementen en chalets, verspreid over 13 architectonisch unieke gebouwen, geïnspireerd op de klassieke Zwitserse stijl, met een moderne twist. Elk appartement biedt u een panoramisch uitzicht op het kristalheldere meer en de imposante bergen van de Churfirsten.

Interesse? Neem contact op voor meer informatie of vraag naar de brochure.

Walensee vastgoed Zwitserland

Wat maakt Resort Walensee zo bijzonder?

  • Luxe chalets en appartementen: Hoogwaardige afwerking, moderne faciliteiten en een rustieke chalet uitstraling zorgen voor een warme en luxe sfeer.
  • Ongekende natuur: De combinatie van meren, bergen en uitgestrekte bossen maakt dit resort tot een waar paradijs voor natuurliefhebbers.
  • Sportieve activiteiten: Van zwemmen, zeilen en kitesurfen in de zomer tot skiën en snowboarden in het nabijgelegen skigebied Flumserberg in de winter. Er is in elk seizoen en voor iedereen wat te beleven.
  • Familievriendelijk: Een ideale bestemming voor het hele gezin met tal van activiteiten en recreatiemogelijkheden, zoals wandelen, mountainbiken en paardrijden.
  • Perfecte bereikbaarheid: Binnen vijf minuten bent u op de snelweg, en treinstation Unterterzen ligt op slechts twee minuten loopafstand (ongeveer 250 meter). U kunt het resort dus eenvoudig bereiken vanuit verschillende delen van Zwitserland.

Investeren in Resort Walensee

De woningen zijn te gebruiken als eigen woning, maar eveneens is gedeeltelijke huur een mogelijkheid. Daarbij is Zwitsers vastgoed historisch gezien stabiel en altijd in waarde gestegen. Wij zijn als makelaar en specialist nauw betrokken bij de aankoop van Zwitsers onroerend goed en ondersteunen u zowel bij de aankoop als bij fiscale aspecten.

Het unieke karakter en de gewilde locatie maken van dit resort een uitstekende investeringskans met een aantrekkelijk verhuurpotentieel. Dit verhoogt het rendement aanzienlijk. Door zowel het wintersportgebied als het meer en de vele wandelroutes in de regio kent het resort een hoge bezettingsgraad. Hiermee is het resort ideaal als vastgoedinvestering en tweede huis. Ook investeren in Resort Walensee? Neem dan contact met ons op.

Uw bericht is succesvol verstuurd!
Wij nemen spoedig contact op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.