Huis kopen in Lustica Bay

Naast ons geweldige aanbod van vastgoed in Zwitserland zijn wij zeer te spreken over de mogelijkheden in Montenegro. In de afgelopen jaren is flink geïnvesteerd in infrastructuur, voorzieningen, horeca en woningen. Met de name de baai van Kotor is erg in trek met droomhuizen voor elk budget. Een huis kopen in Lustica Bay? Als specialist zijn wij bekend met het huidige aanbod en projecten. Neem direct contact met ons op of maak een afspraak.

Contact met FIRST.

Gewild onder vastgoedinvesteerders is het spectaculaire Lustica-schiereiland te samen met kustplaatsen Kotor, Tivat en Budva. Natuurlijk vertellen wij hier graag alles over in een kort informatiegesprek. 

Met name de luxueuze ontwikkelingen als Porto Montenegro, de golfbaan en Lustica Bay zijn zeer gewild en trekken de rijkste ter aarde aan. Het gebied is dan ook hard op weg het nieuwe Monaco van Europa te worden en het land kent nog andere utiliteiten. Je krijgt bij aankoop van een huis in Lustica Bay namelijk een Montenegrijns paspoort met bijbehorende fiscale voordelen. Reden voor miljonairs en zelfs miljardairs om te investeren in Montenegro.

huis lustica bay kopen

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Huis kopen in Lustica Bay met First.

Altijd al gedroomd van een tweede huis in het buitenland? Waar buurland Kroatië het rustig aan doet, omarmt Montenegro investeerders van over de hele wereld. Gevolg is dat het gebied in rap tempo evolueert met een stabiele jaarlijkse groei van de toeristische sector en economie.

Het kopen van een huis in Lustica Bay is momenteel een aantrekkelijke investering, maar behoort naar verwachting snel tot de gevestigde (vakantie)bestemmingen wat zijn weerslag zal geven in de huizenprijzen.


Lees meer: FIRST. in Montenegro


Beschikbare huizen in Lustica Bay

Als specialist vertellen wij alles over de opportuniteiten, fiscale voordelen en begeleiden wij in het hele traject. Een huis kopen in Lustica Bay? Wij informeren in eigen land en gaan met je mee voor een inspectiereis. Ontdek het beschikbare vastgoed hieronder.

The Chedi v.a. € 325.000

Gelegen aan de frontlinie van de jachthaven geniet je van een idyllisch uitzicht op de azuurblauwe Adriatische Zee. The Chedi in Lustica Bay is een 5-sterrenhotel en beschikt over 111 exclusieve eenheden. Ervaar de professionele service en ongeëvenaarde vrije tijd en investeer in vastgoed met (luxe) hotelconcept ter verhoging van rendement.

Centrale Piazza v.a. € 186.000

In het kloppend hart van Lustica Bay tref je te midden van winkels, cafés, galerijen en restaurants de etagewoningen van Centrale Piazza. Hierbij heb je de keuze uit studio's en woningen met drie slaapkamers met woonoppervlakten variërend van 45 tot 110 vierkante meter.

De woningen zijn ingericht met een klassieke of eigentijdse stijl en hebben uitzicht op het omringende heuvellandschap. Ook voor Centrale Piazza zijn verhuur mogelijkheden beschikbaar.

Marina Iris v.a. € 325.000

In het hart van de Baai van Lustica tref je de schitterende woningen van Marina Iris met zeezicht. Dompel jezelf onder in de levensstijl van de jachthaven in moderne en comfortabele appartementen. Hierbij heb je de keuze uit studio's tot appartementen met 4 slaapkamers. De oppervlakte varieert tussen 44 en 153 vierkante meter.

FAQ: vastgoed in Lustica Bay

Hoe duur zijn huizen in Lustica Bay?

Momenteel koop je een huis in Lustica Bay vanaf 186.000 euro inclusief bijbehorende fiscale voordelen.

Financiëring voor vastgoed in Lustica Bay?

Voor de aankoop van vastgoed in Lustica Bay zijn diverse financiëringsmogelijkheden. Graag beoordelen wij de situatie om de mogelijkheden te bespreken.

Zijn er verhuur mogelijkheden?

Zeker. Een deel van het beschikbare vastgoed is zelfs verkrijgbaar in combinatie met hotelconcept, waarbij alles in één keer is geregeld. Middels verhuur verhoog je het rendement van de investering aanzienlijk.

Wat zijn de nieuwe projecten in Lustica Bay?

Als specialist zijn wij direct betrokken bij de nieuwste vastgoedprojecten in Lustica Bay. In een kort gesprek vertellen wij hier graag alles over.