Huis kopen in Montenegro

Momenteel kan je bij FIRST. investeren in één van de snelst groeiende bestemmingen van Europa; Montenegro. Gelegen aan de schitterende Adriatische Zee met een gloednieuwe jachthaven, een golfbaan en luxe vastgoed is het een gewilde bestemming onder investeerders en vakantiegangers. Daarbovenop ontvang je bij aankoop van een woning in Montenegro een Montenegrijns paspoort en geniet je fiscale voordelen. Een huis kopen in Montenegro en wil je meer informatie? Neem contact op via de onderstaande knop.

Contact met FIRST.

Dat er fors wordt geïnvesteerd in de pittoreske kustlijn is geen geheim. Zo zijn er twee enorme jachthavens gebouwd inclusief luxe woningen, hotels en winkelcentra. Het trekt de rijkste ter aarde aan, waarmee het land de allure van Monaco evenaart. Naast alle luxe faciliteiten kent het land vele zonuren, prachtige natuur, heerlijke lokale wijnen en een gastvrije bevolking. Een huis kopen in Montenegro? Als specialist vertellen wij graag alles over de mogelijkheden en beschikbare woningen.

Huis Montenegro kopen

Huis kopen in Montenegro met FIRST.

Interessante projecten vind je in Tivat en de baai van Kotor, zoals Porto Montenegro en Lustica Bay. Als specialist bieden wij woningen te in het nieuwe centrum van Lustica Bay en het omliggende gebied. Je beschikt hier over alles wat je nodig hebt, zoals restaurants, een bibliotheek en een school. Ook voorzieningen als de politie, brandweer en een zorgkliniek zijn aanwezig op minimale afstand.

FIRST. biedt de mogelijkheid om een huis te kopen in Montenegro inclusief fiscale voordelen en een stabiele huizenmarkt. Daarbij is het rendement te verhogen middels verhuur.

Interesse in Montenegro?

Ook genieten in één van de mooiste streken van Europa? Profiteer van deze unieke investeringskans in de UNESCO Werelderfgoed genoteerde baai van Kotor en neem contact met ons op. Wij vertellen graag alles over de lopende en bestaande projecten en financieringsmogelijkheden.

Maak een afspraak via het contactformulier of neem direct contact met ons op voor een informatiegesprek.