Residence Porto Letizia in combinatie met verhuur

Aan de oevers van het meer van Lugano ligt vakantieresort Porto Letizia in het dorpje Porlezza. Het complex bestaat uit drie delen, namelijk The Palazzo, The Village en The Villa's. Daarbij beschikt het vakantieresort over een eigen strand, watersportbedrijf, restaurant, bar en winkels. Ook investeren in Residence Porto Letizia in combinatie met verhuur? Wij bespreken de mogelijkheden graag met u door.

Bekijk project

Onlangs heeft een internationale bank het project volledig opgekocht en zijn wij als specialist gevraagd om verkoopproces voor rekening te nemen. Hierdoor heeft u als eerst de gelegenheid om de investeren in Residence Porto Letizia tegen gunstige prijzen.

Residence Porto Letizia

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Investeren in Porto Letizia?

Te midden van het mediterrane landschap ligt het authentieke dorp Porlezza met de vakantiewoningen van Porto Letizia. Op slechts 10 minuten rijden van zowel het Zwitserse Lugano als het Italiaanse Comomeer krijgt u hier het beste van beide werelden.

Hierbij heeft u de keuze uit een studio, 1-kamer appartement en 2-kamer woningen. De aankoopprijs van de woningen is scherp en rendement is extra te verhogen middels verhuur. Vanwege de geweldige locatie, het heerlijke eten en lekkere weer is de belegging van mei t/m september volgeboekt. Dit vertaalt zich terug in een rendement van zeker 5%.

Appartementen Porto Letizia

Prijs Residence Porto Letizia

  • Studio 75.000
  • 1-kamer 95.000
  • 2-slaapkamers: 125.000

Financiering Residence Porto Letizia

Niet alleen tonen wij de woningen op locatie, maar ondersteunen tevens bij de financiering van een Porto Letizia Residence. Zo is spaargeld of zelfs de overwaarde van een huis in Nederland te gebruiken in combinatie met een bank uit de regio die tot 50% wilt meefinancieren.

Ook wanneer u meerdere woningen wilt aankopen zijn er mogelijkheden. Neem direct contact met ons op of maak een afspraak.

Bekendheid van de regio

De regio is al jaren populair onder vakantiegangers met verschillende meren, als Lago Maggiore, Lago di Lugano en het schitterende Comomeer. De laatst genoemde is bekend geworden door diverse James Bond films, George Clooney die hier woonachtig is en TV-programma Lago di Beau.

Beau van Erven Dorens ontvangt in dit programma BN'ers aan het Comomeer in Noord-Italië en gaat een paar dagen op stap. Hierbij heeft Nederland kennis gemaakt met dit indrukwekkende (vakantie)gebied en heeft het aan populariteit gewonnen.

Interesse?

Maak gebruik van het contactformulier of neem direct contact op via: