Luxe vakantiehuis in Zwisterland kopen

Investeren in de veilige haven van Europa? Zwitserland kent een politiek stabiel klimaat en een sterke valuta. Als specialist op het gebied van vastgoed spelen wij al 15 jaar een unieke rol bij de aankoop van luxe vakantiehuizen in Zwitserland. Interesse in één van onze projecten of woningen? Graag informeren wij u over de mogelijkheden. Maak een afspraak of neem direct contact met ons op.

Contact met FIRST.

De aankoop van een luxe vakantiehuis in Zwitserland kan voor niet-Zwitsers ingezetenen complex zijn. Zo is vastgelegd in de Lex Koller wetgeving dat het niet is toegestaan om onroerend goed te kopen. Dezelfde wetgeving reguleert tegelijkertijd de uitzondering, waarbij jaarlijks 1500 ontheffingen worden onderverdeeld over 26 kantons.

Vakantiehuis met luxe in Zwitserland

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Investeer in luxe vakantiehuis

Een luxe vakantiehuis in Zwitserland kan een rendabele investering zijn. Het juiste financiële en fiscale advies kan hierbij een belangrijke rol spelen. Zo verschillen belastingtarieven per kanton en gemeente. Ook zijn er diverse financieringsmogelijkheden dan wel in combinatie met vermogensbeheer.

Graag informeren wij u over uw specifieke woning. Bekijk alvast ons beschikbare luxe vastgoed in Zwitserland en laat u inspireren.

Andermatt: Gotthard Residences

Op 1444 meter hoogte treft u het veelzijdige Andermatt in Zwitserland. De bestemming is het hele jaar door gewild onder toeristen en kent een solide opbrengst. Ontdek luxe appartementen, zelfbouw chalets of door Radisson Blu beheerde vakantiehuizen.

Het project omvat 6 vier en vijfsterrenhotels, 500 appartementen en 42 gebouwen inclusief concerthal, conferentie- en vergaderzalen, luxe Wellness en een golfbaan met 18 holes.

Luxe vastgoed in Andermatt

Davos: Hard Rock Hotel

In het prachtige Davos bevindt zich een unieke investeringskans in Zwitserland. Midden in het centrum brengen de appartementen in het Hard Rock Hotel creativiteit en rust samen.

Het toonaangevende design- en architectenbureau Woods Bagot heeft de woningen volledig ontworpen, waarin een perfecte balans tussen huiselijk comfort en moderne functionaliteit is gemaakt. Ook de chique stijl en legendarische Hard Rock-sfeer komt terug in de vormgeving en volledig ingerichte woningen.

Luxe vakantiehuis Zwitserland

Grindelwald: Penthouse Antara

Op een lichtelijk verhoogde locatie boven de wijk "Rothenegg" bevinden zich de typische Grindelwald-chaletstijl één- en meergezinswoningen. Geniet in de moderne en houten chalets van een onbelemmerd uitzicht op de Eiger, Lauberhorn en overige bergwanden van Grindelwald.

Geniet hier van de perfecte locatie in de Zwitserse alpen met een uitstekende bereikbaarheid per auto en het Openbaar Vervoer. Daarbij zijn de woningen het ideale startpunt voor ski-, wandel- en fietstochten.

Luxe huis in Grindelwald

FAQ: luxe vakantiehuis

Als niet Zwitser een luxe vakantiehuis in Zwitserland kopen?

Als niet-Zwitser is het niet altijd toegestaan om te investeren in luxe vastgoed. Dit is wettelijk vastgelegd middels de Lex Koller wetgeving. Deze zelfde wetgeving reguleert ook meteen de uitzonderingen hierop. Jaarlijks worden 1.500 ontheffingen verdeeld over de 26 kantons. Graag leggen wij u uit hoe het precies in zijn werk gaat. In elk geval is het aanbod op onze site 100% voorzien van deze ontheffing. Aan deze ontheffing zijn ook beperkingen verbonden, namelijk: - Maximaal bewoonbare woonoppervlak 200m2 - Maximale grootte grondstuk in volledig eigendom 1000 m2.

Hypotheek voor luxe vakantiehuis in Zwitserland?

Er zijn diverse methodes voor de financiering van een luxe vakantiehuis in Zwitserland, dan wel in combinatie met vermogensbeheer. Een vuistregel is dat de banken bereid zijn tot 60% van een tweede woning te financieren. Let op! Uitsluitend in Zwitserland gevestigde banken mogen een hypotheek verstrekken voor Zwitsers vastgoed.

Kan ik in Zwitserland wonen / werken?

Indien u een inwoner bent van de Europese Unie of EFTA land, kunt u zich vestigen in Zwitserland indien u bijv. kunt aantonen een dienstverband te hebben resp. inkomen te hebben in Zwitserland.

Mag ik vastgoed in Zwitserland verhuren?

Het is toegestaan om vastgoed in Zwitserland te verhuren aan toeristen. U mag de woning echter niet verhuren aan vaste bewoners. Dit om speculatie op de woningmarkt van 'buitenaf' te voorkomen.