Luxe vastgoed in Zwitserland

Bent u opzoek naar luxe vastgoed in Zwitserland als veilige investering? Als vastgoedspecialist spelen wij reeds 15 jaar een unieke rol bij de aankoop woningen in één van de meest stabiele landen van Europa. Het politieke klimaat, de stijgende huizenmarkt, stabiele valuta en gewilde bestemming voor toeristen maken luxe vastgoed in Zwitserland zeer gewild.

Contact met FIRST.

Voor niet-ingezetenen kan de aankoop van luxe vastgoed in Zwitserland lastig zijn. De Lex Koller wet regelt de beperkingen en reguleert tevens de uitzondering. Jaarlijks worden 1500 ontheffingen onderverdeeld over 26 kantons. Wij raden dan ook aan om vooraf goed te controleren of u in aanmerking komt voor de aankoop van een (tweede) woning.

Vastgoed in Zwitserland met luxe

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Investeer in luxe vakantiehuis

De woningen in het aanbod van FIRST. beschikken allemaal over een vergunning voor niet-ingezetenen. Bekijk de beschikbare projecten en neem contact op voor een vraag, meer informatie of bij interesse.

Luxe vastgoed in Zwitserland is niet alleen leuk voor de vakantieperiode. Met het juiste financiële en fiscale advies kan het zeer rendabel zijn. Zo kent de huizenmarkt een stabiele groei en zijn er verhuur mogelijkheden. Daarbij profiteer je als huizenbezitter van gunstige fiscale voordelen, waar wij je graag over informeren. Ook financiering van luxe vakantiehuizen behoort tot de mogelijkheden.

Laat u inspireren en bekijk het aanbod. Wij zijn bereikbaar voor al uw vragen.

Andermatt: Gotthard Residences

Andermatt is één van de grootste projecten met 6 vier- en vijfsterrenhotels, 500 appartementen en 42 gebouwen, waaronder een concerthal, conferentieruimten, vergaderzalen, Wellness en een golfbaan met 18 holes.

De bestemming is gelegen op 1444 meter hoogte en is zeer veelzijdig te noemen. Wandelen, mountainbiken, Wellness en wintersporten is slechts een greep uit de vele activiteiten die het gebied te bieden heeft. Het hele jaar door trekt Andermatt toeristen aan van over de hele wereld voor zowel zakelijke als recreatieve doeleinden.

Ontdek luxe appartementen, zelfbouw chalets of door Radisson Blu beheerde vakantiehuizen. Vanzelfsprekend vertellen wij graag meer.

Luxe vastgoed in Zwitserland

Davos: Hard Rock Hotel

Ook veilig investeren in Zwitserland? Bekijk dan de luxe woningen in Davos, zoals het Hard Rock Hotel. Geniet hier van de schitterende omgeving tijdens eindeloze wandeltochten of skiroutes. Daarbij is het rendement van uw investering te verhogen middels verhuur van de woningen.

Hard Rock Hotel Davos

Grindelwald: Penthouse Antara

Opzoek naar een authentieke en perfecte locatie in de Alpen? Dan bechikken wij momenteel over een unieke kans in Grindelwald; Penthouse Antara. De typisch houten architectuur is hier gecombineerd met modern design. Hierbij heeft u de keuze tussen één of meergezinswoningen en geniet u van schilderachtige uitzichten op de bergwanden in Grindelwald, zoals de Eiger en Lauberhorn.

De uitstekende bereikbaarheid per auto en het Openbaar Vervoer maken Grindelwald een populaire bestemming. Daarbij zijn de woningen gelegen op het ideale vertrekpunt voor wandel, ski en fietstochten. Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op of plan een informatiegesprek.

Luxe huis in Grindelwald

FAQ: luxe vastgoed

Als niet Zwitser luxe vastgoed in Zwitserland kopen?

Als niet-Zwitser is het niet altijd toegestaan om te investeren in luxe vastgoed. Dit is wettelijk vastgelegd middels de Lex Koller wetgeving. Deze zelfde wetgeving reguleert ook meteen de uitzonderingen hierop. Jaarlijks worden 1.500 ontheffingen verdeeld over de 26 kantons. Graag leggen wij u uit hoe het precies in zijn werk gaat. In elk geval is het aanbod op onze site 100% voorzien van deze ontheffing. Aan deze ontheffing zijn ook beperkingen verbonden, namelijk: - Maximaal bewoonbare woonoppervlak 200m2 - Maximale grootte grondstuk in volledig eigendom 1000 m2.

Hypotheek voor luxe vastgoed in Zwitserland?

Er zijn diverse methodes voor de financiering van luxe vastgoed in Zwitserland, dan wel in combinatie met vermogensbeheer. Een vuistregel is dat de banken bereid zijn tot 60% van een tweede woning te financieren. Let op! Uitsluitend in Zwitserland gevestigde banken mogen een hypotheek verstrekken voor Zwitsers vastgoed.

Kan ik in Zwitserland wonen / werken?

Indien u een inwoner bent van de Europese Unie of EFTA land, kunt u zich vestigen in Zwitserland indien u bijv. kunt aantonen een dienstverband te hebben resp. inkomen te hebben in Zwitserland.

Mag ik vastgoed in Zwitserland verhuren?

Het is toegestaan om vastgoed in Zwitserland te verhuren aan toeristen. U mag de woning echter niet verhuren aan vaste bewoners. Dit om speculatie op de woningmarkt van 'buitenaf' te voorkomen.