Makelaar Davos

Gelegen in kanton Graubunden op 1560 meter hoogte vindt je het schitterende Davos. Een zeer gewilde bestemming, vanwege de helende kuuroorden, internationale congressen en (winter)sport mogelijkheden. Opzoek naar een makelaar in Davos? Als specialist in Zwitsers vastgoed vertellen wij graag meer over de zakelijke en particulieren investeringskansen.

Contact met FIRST.

Als groot liefhebber van de regio nemen wij je graag mee voor een inspectiereis en nemen wij alle zorgen weg. FIRST. bemiddelt als makelaar in Davos en verzorgt tevens financiering in samenwerking met partners. Met ruim 15 jaar ervaring kennen wij de wet- en regelgeving als geen ander en tonen wij het vastgoed in Davos op locatie.

Makelaar in Davos nodig

Tweede woning in Davos

In Davos zijn diverse woningen beschikbaar, zoals onder andere het Hard Rock Hotel. In het stadshart aan Davos Platz bevinden zich de appartementen van het Hard Rock Hotel met woonoppervlaktes van 72 tot 125 vierkantemeter.

De luxe woningen lenen zich uitstekend als uitvalsbasis van spraakmakende conferenties als het World Economic Forum, vakanties en andere activiteiten. Daarbij is het rendement van de investering extra te verhogen middels verhuur en belastingvoordelen. In een informatiegesprek vertellen we hier graag alles over.

Waarom Davos?

  • Wereldberoemde evenementen als het World Economic Forum
  • 700 kilometer aan gemarkeerde wandelpaden
  • 300 kilometer aan pistes
  • 100 kilometer aan langlaufpaden
  • Activiteiten als rodelen, ijshockey, schaatsen en curling
  • Stabiele en veilige investering

Makelaardij Davos

Meer dan een Makelaar in Davos

Wij bemiddelen niet alleen niet alleen bij de aan- en verkoop, maar ondersteunen tevens op financieel, juridisch en notarieel vlak. Ook als het gaat om het verkrijgen van een hypotheek in Zwitserland zijn wij de aangewezen partij. Zo financiert de bank in Zwitserland 50 tot 60% van het aankoopbedrag en dien je het restant uit eigen vermogen te investeren.

Heb je nog vragen of nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op of vraag om meer informatie. Wij staan voor je klaar.