Porto Letizia: Appartementen in Italië te koop

Porto Letizia is een vakantieresort gelegen aan het prachtige Comomeer in Noord-Italië, waar op dit moment appartementen te koop zijn. Het is gelegen in de regio Lombardije, in de buurt van de stad Menaggio. Porto Letizia is een populair vakantieoord vanwege zijn prachtige ligging aan het meer en de vele voorzieningen die het biedt.

Contact met FIRST.

Droom je van een eigen vakantiehuis of appartementen in Italië, dan kun je momenteel slim je slag slaan bij Porto Letizia in het pittoreske Porlezza. Omgeven door groene bergen aan het meer van Lugano treft u schitterende appartementen te koop in Italië. Profiteer van deze slimme investeringskans.

Appartementen in Italië te koop

Vakantie aan het Lago di Lugano

De appartementen in Italië zijn gelegen op slechts 10 minuten rijden van het Zwitserse Lugano, 20 minuten van Menaggio aan het Comomeer en ongeveer 1 uur rijden van grotere steden als Milaan, Como en St. Moritz. Daarnaast biedt het vakantieresort zelf veel ruimte voor een geweldige vakantie aan het meer van Lugano.

Een van de hoogtepunten van Porto Letizia is het privéstrand aan het Comomeer, dat de gasten kunnen gebruiken om te zwemmen, te zonnebaden en te genieten van het prachtige uitzicht op het meer en de omliggende bergen. Het resort heeft ook meerdere zwembaden, waaronder een verwarmd binnenzwembad, en andere recreatieve voorzieningen zoals sportvelden, speeltuinen en een fitnesscentrum.

Naast de accommodaties en recreatieve voorzieningen, biedt Porto Letizia ook restaurants, bars en winkels op het terrein, waardoor het een self-contained vakantieoord is waar gasten kunnen genieten van een ontspannen verblijf zonder het resort te hoeven verlaten.

Verkoop van appartementen in Italië

Jaarlijks rendement van 5%

Momenteel staan er diverse appartementen in Italië te koop op resort Porto Letizia. Al vanaf 74.500 koopt u een appartement, waarmee u geniet van rendement en (vakantie)plezier. De appartementen bij Porto Letizia bieden een jaarlijks rendement van 5%, los van eventuele waardevermeerdering van het onroerend goed.

Als eigenaar van een appartement bij Porto Letizia beschikt u over het recht om maximaal 3 maanden per jaar gebruik te maken van het verblijf. In de resterende maanden moet de vakantiewoning beschikbaar worden gesteld voor verhuur. De verhuur wordt verzorgd door de beheermaatschappij die verbonden is aan het vakantiepark.

Een groot voordeel van de appartementen bij Porto Letizia is dat alle services al aanwezig zijn, omdat ze zich bevinden op een vakantiepark. Je hoeft dus niet zelf op zoek te gaan naar een beheerder, schoonmaak of verhuurder. Ook voorzieningen als WiFi en satelliet-tv zijn reeds aangelegd, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Appartementen Porto Letizia

Porlezza op loopafstand

Porlezza, gelegen aan het prachtige Lago di Lugano, is gemakkelijk bereikbaar vanuit Porto Letizia. In slechts tien minuten loop je naar het authentieke en levendige stadje Porlezza. Hier kun je genieten van een ontspannen wandeling langs de boulevard met gezellige terrasjes, talloze restaurants en ijssalons, en natuurlijk de bruisende zaterdagmarkt in het dorp. Daarnaast biedt Porlezza diverse winkeltjes met lokale lekkernijen en kleding.

In de directe omgeving van Porto Letizia zijn er tal van recreatiemogelijkheden, zoals golf, tennis, wandel- en fietsroutes. Ook kun je een bootje huren om het meer op te gaan en te genieten van de prachtige omgeving.

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van het Lago di Lugano is zowel per auto, als de trein, bus en het vliegtuig uitstekend te noemen. Vanuit het midden van Nederland ligt het vakantieresort op ongeveer 950 kilometer afstand, waardoor u al in ongeveer 10 uur arriveert op het resort.

Ook per nachttrein en per Flixbus zijn er dagelijks verbindingen beschikbaar, waarbij u in ongeveer 15 uur aankomt op de bestemming. Daarnaast is het ongeveer 2 uur vliegen van luchthaven Schiphol naar Milaan Malpensa, waarna u nog ongeveer 90 minuten moet rijden.

Een eigen vakantie-appartement in Italië komt zo wel heel dichtbij! Ontdek de betoverende schoonheid van Italië met de prachtige appartementen die te koop zijn, en maak onvergetelijke herinneringen in dit adembenemende land. Neem contact met ons op.