Ski Chalet in Zwitserland kopen

Een knusse of luxe ski chalet in Zwitserland kopen? Laat u adviseren door First. Met ruim 15 jaar ervaring kennen wij de Zwitserse huizenmarkt als geen ander. Daarbij zijn wij van meerwaarde op fiscaal gebied en tonen wij de woning op locatie. Maak kennis met onze persoonlijke doch professionele werkwijze en neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact met FIRST.

De aankoop van een huis in Zwitserland blijft vaak bij een idee of droom. Wij nemen de drempels voor u weg en begeleiden van A tot Z. Zo is alles in één keer goed geregeld. Met een vestiging in Nederland en Zwitserland bieden wij een volledige dienst, waarbij wij de woning tevens op locatie tonen.

Ski chalet Zwitserland

Veilig investeren: Ski Chalet in Zwitserland

Wanneer u veilig wilt investeren is een ski chalet in Zwitserland een geschikte oplossing. De huizenmarkt kent al jaren een stijging, vanwege de stabiele politiek, valuta en bankensector. Ook de beperkte en soms complexe regelgeving draagt bij aan het behoud van vraag naar huizen in Zwitserland

Er doen zich op dit moment unieke investeringskansen voor, zoals betaalbare woningen in Leukerbad of vastgoed met een gegarandeerd rendement van 3% netto in Davos. Beide op een toplocatie in Zwitserland met de focus op kwaliteit en luxe. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wintersport Chalet Zwitserland

Ski chalet in Zwitserland kopen

Investeren in een vakantie- of tweede huis? Op diverse opkomende bestemmingen zijn ski chalets in Zwitserland beschikbaar. De luxe (vakantie)woningen voldoen aan de door First. gestelde eisen en zijn zeer gewild bij investeerders en toeristen. Woningen in ons aanbod zijn te gebruiken als permanente verblijfplaats, tweede huis, verhuur of zakelijke investering. Benieuwd? Neem direct contact met ons op.

Zwitserland is veelzijdig en populair in 4 verschillende seizoenen. De ski chalets in Zwitserland zijn gelegen op aantrekkelijke locaties met skipistes, activiteiten en eindeloze wandelroutes. Hierdoor is het rendement het hele jaar door te verhogen middels verhuur, maar beschikt u tevens over een prachtige vakantiewoning.

FAQ: Ski Chalet in Zwitserland

Als niet Zwitser een woning in Zwitserland kopen?

Als niet-Zwitser is het niet altijd toegestaan om vastgoed in Zwitserland te kopen. Dit is wettelijk vastgelegd middels de Lex Koller wetgeving. Deze zelfde wetgeving reguleert ook meteen de uitzonderingen hierop. Jaarlijks worden 1.500 ontheffingen verdeeld over de 26 kantons. Graag leggen wij u uit hoe het precies in zijn werk gaat. In elk geval is het aanbod op onze site 100% voorzien van deze ontheffing. Aan deze ontheffing zijn ook beperkingen verbonden, namelijk: - Maximaal bewoonbare woonoppervlak 200m2 - Maximale grootte grondstuk in volledig eigendom 1000 m2.

Hypotheek voor onroerend goed in Zwitserland?

Er zijn diverse methodes voor de financiering van onroerend goed in Zwitserland, dan wel in combinatie met vermogensbeheer. Een vuistregel is dat de banken bereid zijn tot 60% van een tweede woning te financieren. Let op! Uitsluitend in Zwitserland gevestigde banken mogen een hypotheek verstrekken voor Zwitsers vastgoed.

Kan ik in Zwitserland wonen / werken?

Indien u een inwoner bent van de Europese Unie of EFTA land, kunt u zich vestigen in Zwitserland indien u bijv. kunt aantonen een dienstverband te hebben resp. inkomen te hebben in Zwitserland.

Mag ik vastgoed in Zwitserland verhuren?

Het is toegestaan om vastgoed in Zwitserland te verhuren aan toeristen. U mag de woning echter niet verhuren aan vaste bewoners. Dit om speculatie op de woningmarkt van 'buitenaf' te voorkomen.