Ski Chalet in Zwitserland kopen

Een knusse of luxe ski chalet in Zwitserland kopen? Laat u adviseren door First. Met ruim 15 jaar ervaring kennen wij de Zwitserse huizenmarkt als geen ander. Daarbij zijn wij van meerwaarde op fiscaal gebied en tonen wij de woning op locatie. Maak kennis met onze persoonlijke doch professionele werkwijze en neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact met FIRST.

De aankoop van een huis in Zwitserland blijft vaak bij een idee of droom. Wij nemen de drempels voor u weg en begeleiden van A tot Z. Zo is alles in één keer goed geregeld. Met een vestiging in Nederland en Zwitserland bieden wij een volledige dienst, waarbij wij de woning tevens op locatie tonen.

Ski chalet Zwitserland

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Veilig investeren: Ski Chalet in Zwitserland

Wanneer u veilig wilt investeren is een ski chalet in Zwitserland een geschikte oplossing. De huizenmarkt kent al jaren een stijging, vanwege de stabiele politiek, valuta en bankensector. Ook de beperkte en soms complexe regelgeving draagt bij aan het behoud van vraag naar huizen in Zwitserland

Er doen zich op dit moment unieke investeringskansen voor, zoals betaalbare woningen in Leukerbad of vastgoed met een gegarandeerd rendement van 3% netto in Davos. Beide op een toplocatie in Zwitserland met de focus op kwaliteit en luxe. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wintersport Chalet Zwitserland

Ski chalet in Zwitserland kopen

Investeren in een vakantie- of tweede huis? Op diverse opkomende bestemmingen zijn ski chalets in Zwitserland beschikbaar. De luxe (vakantie)woningen voldoen aan de door First. gestelde eisen en zijn zeer gewild bij investeerders en toeristen. Woningen in ons aanbod zijn te gebruiken als permanente verblijfplaats, tweede huis, verhuur of zakelijke investering. Benieuwd? Neem direct contact met ons op.

Zwitserland is veelzijdig en populair in 4 verschillende seizoenen. De ski chalets in Zwitserland zijn gelegen op aantrekkelijke locaties met skipistes, activiteiten en eindeloze wandelroutes. Hierdoor is het rendement het hele jaar door te verhogen middels verhuur, maar beschikt u tevens over een prachtige vakantiewoning.

Voordelen van FIRST.

Het vooraf inwinnen van juiste informatie kan complicaties tijdens het aankoopproces voorkomen. Ook wanneer u een Ski Chalet in Zwitserland wilt kopen begeleidt, adviseert en ondersteunt FIRST. in het hele traject.

Hiermee voorkomt u (kostbare) complicaties en wordt u naderhand niet geconfronteerd met onverwachte kosten, belastingen of vergunningen. Bij aankoop van een woning in eigen land kan de expertise, het netwerk en ervaring van een makelaar ook voordeel bieden. Ditzelfde geldt voor de aankoop van Zwitsers vastgoed.

Naast de functie die FIRST. als makelaar vervult, kent de dienstverlening een aantal andere voordelen, zoals:

  • Fiscaal advies en verhuur opties;
  • Partners in Zwitserland op notarieel, juridisch en financieel gebied;
  • Bezichtigen van ski chalets in Zwitserland op locatie;
  • Een Nederlands aanspreekpunt met kennis van huidige en komende projecten.

FAQ: Ski Chalet in Zwitserland

Zijn er financieringsmogelijkheden voor een ski-chalet in Zwitserland?

Ja, er zijn verschillende financieringsopties voor de aankoop van een ski-chalet in Zwitserland. Zo verstrekt de bank doorgaans een hypotheek voor 60% van de aankoopprijs.

Waarom investeren in een ski-chalet, Zwitserland?

Zwitserland is de veilige haven van Europa en kent een uitzonderlijk sterke valuta en economie. Daarbij profiteer je van een zeer hoge levenskwaliteit en is een ski-chalet in Zwitserland erg gewild.

Wat zijn de verhuur mogelijkheden?

Bij FIRST. zijn appartementen en huizen met verhuur mogelijkheden beschikbaar. In sommige gevallen zelfs in combinatie met hotelconcept.