Te koop: vakantiehuis in Leukerbad

Altijd al een droomhuis in Zwitserland gewild? Op dit moment doet zich een interessante investeringskans voor, namelijk de Hubel Residences in Leukerbad. Een vakantiehuis in Leukerbad staat al vanaf CHF 209.000 te koop. Wilt u graag meer weten over deze woningen? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag naar de brochure.

Contact met FIRST.

Hubel Residences biedt moderne en luxe appartementen met hoogwaardige sanitaire voorzieningen, waaronder een toilet, bad en inloopdouche. De moderne keuken is uitgerust met alle gemakken van deze tijd. Het interieur is sfeervol en wordt afgemaakt met stijlvolle meubels en kenmerkende details. De appartementen zijn verdeeld over vijf verdiepingen, inclusief de begane grond.

De hoge levenskwaliteit, stabiele economie en betoverende landschappen maken Zwitserland zeer gewild onder investeerders. Met name de sterke valuta, bankensector en het stabiele politieke klimaat maken Zwitserland wereldwijd de veilige haven voor vermogen. Vermogen ook veilig beleggen in Zwitserland? Wij vertellen u hier graag meer over.

Vakantiehuis Leukerbad te koop

Vakantiehuis te koop in Leukerbad

Het project omvat verschillende soorten woningen, variërend van studio's (21,5 m2) tot meerdere één- en tweepersoonsappartementen en een prachtig gelegen penthouse (64 m2). Mooi aan de beschikbare woningen is het prachtige uitzicht op de bergen of het dal van Leukerbad.

Op de begane grond hebben de woningen een eigen terras. Daarnaast beschikt elke woning standaard over een moderne keuken en badkamer met inloopdouche. De grotere woningen beschikken zelfs over twee badkamers, waarvan één en-suite bij de master bedroom. Uiteraard voldoen alle woningen aan de moderne bouweisen en ruim aan de hoge kwaliteitsnormen die in Zwitserland gelden.

Leukerbad Hubel Residence

Betaalbaar in Zwitserland!

Leukerbad is een schilderachtig stadje, omringd door hoge en imposante bergen. Het biedt talloze toeristische mogelijkheden en activiteiten om van te genieten, met als hoogtepunt adembenemende uitzichten.

De bestemming is het hele jaar populair bij toeristen van over de hele wereld. Dit vanwege de charmante en ontspannen sfeer, uitgebreide spa-mogelijkheden en de schitterende natuur. Het stadje staat bekend als een 'all-season' bestemming en behoort tot de top vijf meest bezochte bestemmingen in kanton Wallis. Leukerbad is trots op het bezit van één van de grootste kuuroorden van Zwitserland en is daardoor een aantrekkelijke locatie om vermogen te beleggen. Er is een grote vraag naar vakantieappartementen