Vakantiehuis in Morgins kopen

Wintersporten, wandelen en genieten in het hart van een innovatieve regio? Op dit moment is het mogelijk om een vakantiehuis in Morgins te kopen. Het gebied heeft toegezegd om de komende 10 jaar bijna 100 miljoen te investeren in vernieuwde skiliften, een piste en infrastructuur wat positief zal uitpakken voor de ontwikkeling van deze vakantiebestemming. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een informatiegesprek of vraag de brochure aan.

Contact met FIRST.

Naar verwachting zullen de flinke investeringen een gunstig effect hebben op de huizenprijs en het toerisme in de regio. De aankoop van Zwitsers vastgoed kan dan ook lucratief zijn. Zeker in combinatie met de fiscale voordelen, waar wij graag alles over vertellen. Denk aan gunstige belastingtarieven voor onder meer de inkomsten-, winst-, erf- en schenkbelasting.

Vakantiehuis in Morgins

Vakantiehuis in Morgins met hotelconcept

Bij ons vastgoedproject in Morgins is veel mogelijk en bespreekbaar. Zo beschikken onze woningen over vergunningen voor permanente verblijfplaats, maar ook voor vakanties en verhuur. Voor de verhuur zijn vakantiehuizen in combinatie met hotelservice verkrijgbaar, zodat u volledig wordt ontzorgd.

Als ontwikkelaar van deze vakantiewoningen in Morgins met hotelconcept tonen wij de woningen graag op locatie.

Wintersporten in Morgins: Ski Arena Portes du Soleil

Met 580 kilometer is skigebied Portes du Soleil één van de grootste gebieden ter wereld, waarbij u dagtochten kan maken tussen verschillende leuke dorpen, zoals Champery (CH), Châtel (FR), Torgon (CH), Champoussin (CH) en Les Gets (FR).

Ontdek deze mooie aaneengesloten regio en bezoek de authentieke dorpjes. Bijzonder in alle seizoenen en bovenal een slimme investering voor zowel vakantieperiodes als winstgevendheid. Middels verhuur is het verwachte rendement zeker 5%.

Vakantiewoning regio Morgins

Nieuwe skiliften

De 4 gemeenten zijn overeengekomen om in de komende 10 jaar bijna 100 miljoen Zwitserse Frank te investeren om skiliften en pistes aanzienlijk te verbeteren. Dit is geweldig nieuws voor hotels, investeerders en inwoners van Morgins, omdat dit de toekomst en stabiliteit veilig stelt.

Met name stoeltjeslift La Foilleuse in skigebied Portes du Soleil is aan vervanging toe en wordt voorzien van een gloednieuwe autonome kabelbaan. Daarnaast zal er een compleet nieuwe piste worden toegevoegd aan het skigebied voor een verhoogde capaciteit.

Châtel nabij Morgins

Op slechts 4 minuten rijden van Morgins en 10 minuten fietsen ligt het Franse Châtel. In dit traditionele en authentieke dorp is van alles te beleven in zowel de zomer- als winterperiode. Châtel is zeker voor wintersport een bruisende bestemming met tal van evenementen, activiteiten, horeca en winkels.

Interesse?

Ontdek de mogelijkheden voor een vakantiehuis in Morgins (eventueel in combinatie met hotelconcept) en vraag een informatiegesprek of brochure aan.