Vakantiehuis kopen bij Lugano

Gelegen in het Zwitsers-Italiaanse meren district ligt het kleine, maar schitterende dorpje Porlezza. Hier bieden wij momenteel een unieke investeringsmogelijkheid, waarbij u een vakantiehuis aan het meer van Lugano kunt kopen tegen een scherpe prijs. Hierbij heeft u de keuze uit een studio, 1-kamer appartement en 2-kamer woning. Meer informatie ontvangen of een afspraak maken? Neem contact op of bekijk het project via de onderstaande link.

Bekijk project

Onlangs is FIRST. gevraagd om de verkoop van vakantiehuizen in Lugano voor rekening te nemen door een grote internationale bank die het resort heeft opgekocht. Het resort bestaat uit drie gebieden; The Palazzo, The Village en The Villa's. Bij hoofdgebouw The Palazzo, treft u de receptie, kapper, winkeltjes, koffiebar en het restaurant. Voor elk van de gebieden zijn woningen beschikbaar met een oppervlakte van 30 tot 56 vierkantenmeter tegen een prijs van 70.000 tot 138.000 euro.

Vakantiewoning in Lugano kopen

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Een vakantiehuis kopen in Lugano?

Bij aankoop van een vakantiehuis aan het meer van Lugano krijgt u werkelijk het beste van beide werelden. Het authentieke dorp Porlezza ligt op slechts 10 minuten rijden van zowel het Zwitserse Lugano als het Italiaanse Comomeer. Het merengebied aan de grens van Zwitserland is één van de mooiste streken van Italië en bekend van o.a. Lago di Beau, James Bond films en als woonplaats van bekende artiesten als George Clooney.

De bestemming is zeer gewild onder toeristen vanwege de geweldige ligging, Italiaanse specialiteiten en het heerlijke weer. De vakantiehuizen op het resort zijn dan ook van mei t/m september volgeboekt. Dit vertaalt zich in een rendement van zeker 5% per jaar.

Koop vakantiehuis Lugano

Aankoopprijs: vakantiehuis Lugano

  • Studio 70.000
  • 1-kamer 95.000
  • 2-slaapkamers: 138.000

Financiering Residence Porto Letizia

Voor deze vakantiewoningen in Italië is een financieringsregeling mogelijk in combinatie met eigen vermogen of overwaarde. Zo is een bank uit de regio bereid om 50% van het aankoopbedrag mee te financieren.

Meerdere vakantiehuizen in Lugano kopen? Ook hiervoor bieden wij mogelijkheden. Neem direct contact op voor meer informatie of maak een afspraak.

Vakantie in Lugano

Het is heerlijk vertoeven in het zonovergoten Lugano. Geniet hier van watersport, de schilderachtige omgeving, citrusbomen en de Zwitserse Alpen. Zo kunnen watersporters hun hart ophalen aan het meer van Lugano met activiteiten als zeilen, waterskiën, windsurfen en ontspannen op het strand.

Natuurlijk kan je ook heerlijk wandelen, bezienswaardigheden bekijken of neer struinen op een terrasje en genieten van lokale specialiteiten. Ontdek het typisch Italiaanse Porlezza in combinatie met de veelzijdigheid van de regio.

Interesse?

Maak gebruik van het contactformulier of neem direct contact op via: