Vakantiehuis kopen nabij Comomeer

Momenteel bieden wij een geweldige opportuniteit in het schitterende merengebied in Noord-Italië aan de grens van Zwitserland. Zo kan u een vakantiehuis kopen nabij het Comomeer in de plaats Porlezza. De vakantiewoningen aan het meer van Lugano zijn verkrijgbaar vanaf 75.000 euro. Wilt u meer informatie ontvangen of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

Bekijk project

Als specialist is FIRST. gevraagd om het aankoopproces van de onlangs opgekochte vakantiewoningen van Porto Letizia te Porlezza voor rekening te nemen. Voor het project zijn diverse woningtype beschikbaar, waaronder studio's, 1-kamer en 2-kamer appartementen.

Kopen van vakantiehuis nabij Comomeer

Vakantiehuis nabij Comomeer

Het prachtige Porlezza ligt aan de voet van de Alpen en aan de oevers van het meer van Lugano. U vindt hier terrasjes, winkel- en horecagelegenheden. Op het resort bent u verder van alle faciliteiten voorzien. Er is tevens een eigen strand inclusief watersportbedrijf voor de verhuur van boten en maritieme activiteiten.

Investeer in een vakantiehuis op 10 minuten afstand van zowel het Comomeer als het Zwitserse Lugano. Zo beschikt u over een prachtige locatie voor de vakantieperiodes en een rendabele investering.

De bestemming is namelijk zeer gewild onder toeristen, vanwege de geweldige ligging, Italiaanse specialiteiten en het heerlijke weer. De vakantiehuizen op zijn veelal van mei t/m september bezet, wat zich vertaalt in een jaarlijks rendement van zeker 5%.

Vakantiehuizen Comomeer

Prijzen van vakantiehuis nabij Comomeer

  • Studio 75.000
  • 1-kamer 95.000
  • 2-slaapkamers: 138.000

Vakantiehuis financieren?

Voor de aankoop van een vakantiewoning op resort Porto Letizia is financiering mogelijk van 50% bij een regionale bank. Voor de verstrekking van de financiën wordt gekeken naar de financiële situatie in eigen land, zoals inkomen, vermogen, alimentatie, leningen en/of schulden.

Verder is zakelijk investeren of de aankoop van meerdere units mogelijk voor dit project in Italië. Ook kunt u meerdere vakantiehuizen nabij het Comomeer kopen. Maak een afspraak of vraag ons naar de mogelijkheden.

Waarom het Comomeer?

De fotogenieke en schilderachtige regio heeft veel te bieden. Watersport, ontspanning, wandelroutes en authentieke plaatjes, waar je heerlijk kan winkelen, dineren en bezichtigen. De regio is o.a. bekend van TV-programma Lago di Beau en als woonplaats van George Clooney.

Interesse?

Ook een vakantiehuis kopen op 10 minuten afstand van het Comomeer? Neem dan contact met ons op.