Vakantiehuis te koop in Zwitserland

Een vakantiehuis aankopen of vermogen veilig investeren? Bekijk het aanbod en ontdek welke vakantiehuizen te koop staan in Zwitserland. Als specialist met 15 jaar ervaring weten wij de parels op de markt te vinden en begeleiden bij zowel de aan- als verkoop van woningen in Zwitserland.

Contact met FIRST.

De aankoop van een tweede huis in Zwitserland kan ingewikkeld zijn, doordat lokale wet- en regelgeving kan afwijken van elkaar. Daarnaast gelden er voor buitenlandse investeerders aanvullende regels en is niet elke woning geschikt voor aankoop. Vanzelfsprekend beschikken de woningen in ons aanbod aan de juiste vergunningen. Door uzelf vroegtijdig te laten informeren voorkomt u geschillen.

Vakantiehuis te koop in Zwitserland

Te koop: Vakantiehuis in Zwitserland met verhuur

Op dit moment zijn er diverse projecten beschikbaar. Zo zijn er onder andere vakantiehuizen te koop in Zwitserland, waarbij het rendement middels verhuur extra is te verhogen. Bovendien zijn er complete hotelconcepten mogelijk, waarbij gasten gebruik mogen maken van alle faciliteiten en de verhuur tegen vergoeding volledig is geregeld.

Voorbeelden hiervan zijn de projecten in Morgins, Andermatt, Davos en Leukerbad. Natuurlijk hoeft u hier als eigenaar niet voor te kiezen, maar het kan een lucratieve investering zijn. Graag vertellen wij u meer over deze en andere projecten. Geïnteresseerd of meer weten? Neem vrijblijvend contact op, vraag om een brochure of maak een afspraak.

Financiering voor vakantiehuis

Voor de aankoop van een vakantiehuis in Zwitserland is financiering mogelijk. Het kan afhankelijk van uw situatie zelfs lucratief zijn. De hypotheekrente van een tweede huis is namelijk niet aftrekbaar en vormt daarom waarde in box 3.

Wel is de hypotheek op Zwitsers vastgoed te salderen met het bezit binnen de fiscale kaders. De rente is vervolgens voor de Zwitserse inkomstenbelasting aftrekbaar. Hierbij zijn twee situaties mogelijk, namelijk in geval van een tweede woning met huurinkomsten en een tweede woning zonder huurinkomsten.

Waarom Zwitserland?

Wereldwijd wordt de Zwitserse Frank (CHF) gezien als de veilige haven in tijden van crisis en dat is niet voor niets. Het stabiele politieke klimaat en de sterk ontwikkelde bankensector maken het land een gewilde plek voor investering van vermogen.

Ook investeren en tegelijkertijd beschikken over een (vakantie)woning op een mooie locatie? Op dit moment zijn diverse huizen in Zwitserland te koop, met vergunning voor niet-Zwitsers ingezetenen. Beleg vermogen veilig in de stabiele Zwitserse huizenmarkt en neem contact op met FIRST. voor meer informatie, een brochure of een adviesgesprek.