Vastgoed in Italië: Porto Letizia te Porlezza

Gelegen aan het prachtige meer van Lugano vindt u vakantieresort Porto Letizia in het charmante dorpje Porlezza. Sinds kort heeft een internationale bank het complex opgekocht en heeft FIRST. gevraagd het verkoopproces van de woningen te verzorgen. Deze unieke mogelijkheid maakt betaalbaar vastgoed in Italië mogelijk op een schitterende locatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan de brochure aan of neem vrijblijvend contact op.

Bekijk project

Vakantieresort Porto Letizia is een interessant project met een divers aanbod van koopwoningen, appartementen en semi-vrijstaande villa's verkrijgbaar vanaf 75.000 euro. Het resort beschikt verder over alle faciliteiten, zoals een zwembad, receptie, restaurant, bar, winkels, een strand en een watersportbedrijf.

Vastgoed in Italië

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

3 redenen voor vastgoed in Italië

Allereerst is het huidig beschikbare vastgoed in Italië gelegen in het rustige en mediterrane landschap. Op slechts 10 minuten rijden van zowel het Zwitserse Lugano als het Italiaanse Comomeer combineert u hier het beste van beide werelden.

Ten tweede zijn de vakantiewoningen op deze locatie zeer gunstig geprijsd; Studio v.a. 75.000, 1-kamer v.a. 95.000 en 2-slaapkamers v.a. 125.000.

De laatste, maar zeker niet de minste reden is natuurlijk het stabiele rendement. Door de geweldige ligging beschikt u niet alleen over een fantastische vakantieplek, maar is deze tevens te verhuren ter verhoging van rendement. Het park beschikt over alle faciliteiten en woningen zijn van van mei t/m september compleet volgeboekt. Dit vertaalt zich uiteindelijk terug in een rendement van zeker 5%.

Italiaans vastgoed

Interesse?

Vier jouw vakanties in het prachtige Porto Letizia te Porlezza en investeer in Italiaans vastgoed. De mix van cultuur, natuur en zorgeloos genieten maakt dit een geweldige regio. Daarbij geniet je hier van diverse activiteiten, zoals wandelen, fietsen, watersporten of een bootje huren.

Benieuwd? Neem contact op of vraag een brochure aan en wie weet tonen we jou de nieuwe vakantiewoning op locatie.