Vastgoed in Locarno

Voor wie opzoek is naar een luxe woning in Zwitserland is er vastgoed in Locarno beschikbaar. Gelegen in één van de mooiste gebieden van Zwitserland vindt u de Cedrus appartementen met een vrij uitzicht over het Lago Maggiore. De woningen zijn een lust voor het oog, gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van luxe faciliteiten.

Contact met FIRST.

Als specialist van luxe woningen in Zwitserland is FIRST. de aangewezen partij. Als expert op het gebied van (lokale) regelgevingen begeleiden wij niet alleen in het hele aankoop traject, maar informeren en adviseren wij tevens over de fiscale voordelen. Zo is de aankoop van vastgoed in Locarno zowel een investering als privé aantrekkelijk.

Vastgoed Locarno

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Vastgoed in Locarno kopen

Met ruim 15 jaar ervaring hebben wij honderden dromen gerealiseerd en kennen wij de regelgeving als geen ander. Door een samenwerking tussen o.a. FIRST. en de Zwitserse overheid is de regelgeving m.b.t. de aankoop van een "tweede woning" voor niet-Zwitsers gewijzigd.

Naast het ondersteunen van investeerders bij de aan- en verkoop van vastgoed in Locarno zijn wij leidend partner bij de bouw van luxe resorts, hotels en diverse projecten. Meer weten of bent u geïnteresseerd in onze dienst? Neem direct contact met ons op.

Cedrus appartementen in Locarno

Op dit moment zijn er 4 appartementen direct beschikbaar in Locarno. Het betreft de Cedrus appartementen met woonoppervlaktes van 152 tot 198 vierkante meter. De luxe appartementen bieden een vrij en schitterend uitzicht over het Lago Maggiore in één van de meest exclusieve gebieden van Zwitserland.

Het gebied is het hele jaar populair om de rust, natuur en ontspannen sfeer. Geniet tijdens uw verblijf van maximaal comfort en luxe faciliteiten als een zwembad en sportzaal. Interesse? FIRST. informeert u graag over de mogelijkheden en toont de woningen in Locarno desgewenst op locatie.

Locarno: Warmste stad van Zwitserland

Met 2300 zonuren per jaar is Locarno de warmste stad van Zwitserland. Verder treft u in de regio Zuid-Europese planten, zoals palm- en citroenbomen die de stad een luxe en tropisch imago geven.

Het meer, de smalle straatjes, de burcht en gezellige terrasjes maken Locarno een zeer gewilde bestemming voor zowel investeerders als (exclusieve) vakantiegangers. Nieuwsgierig? Kom dan zeker even op bezoek en wij nemen u graag mee naar onze woningen in Locarno.

Voordelen van FIRST.

Het vooraf inwinnen van juiste informatie kan complicaties tijdens het aankoopproces voorkomen. Ook wanneer u een vakantiehuis of vastgoed in Locarno overweegt begeleidt, adviseert en ondersteunt FIRST. in het hele traject.

Hiermee voorkomt u (kostbare) complicaties en wordt u naderhand niet geconfronteerd met onverwachte kosten, belastingen of vergunningen. Bij aankoop van een woning in eigen land kan de expertise, het netwerk en ervaring van een makelaar ook voordeel bieden. Ditzelfde geldt bij de aankoop van vastgoed in Locarno.

Naast de functie die FIRST. als makelaar vervult, kent de dienstverlening een aantal andere voordelen, zoals:

  • Fiscaal advies en verhuur opties;
  • Partners in Zwitserland op notarieel, juridisch en financieel gebied;
  • Bezichtigen van het vastgoed in Locarno op locatie;
  • Een Nederlands aanspreekpunt met kennis van huidige en komende projecten.

Meer informatie?

Maak gebruik van het contactformulier of neem direct contact op via:

Lees ook:

FAQ: Vastgoed in Locarno

Als niet Zwitser een woning in Locarno kopen?

Als niet-Zwitser is het niet altijd toegestaan om vastgoed in Locarno te kopen. Dit is wettelijk vastgelegd middels de Lex Koller wetgeving. Deze zelfde wetgeving reguleert ook meteen de uitzonderingen hierop. Jaarlijks worden 1.500 ontheffingen verdeeld over de 26 kantons. Graag leggen wij u uit hoe het precies in zijn werk gaat. In elk geval is het aanbod op onze site 100% voorzien van deze ontheffing. Aan deze ontheffing zijn ook beperkingen verbonden, namelijk: - Maximaal bewoonbare woonoppervlak 200m2 - Maximale grootte grondstuk in volledig eigendom 1000 m2.

Hypotheek voor onroerend goed in Locarno?

Er zijn diverse methodes voor de financiering van onroerend goed in Locarno, dan wel in combinatie met vermogensbeheer. Een vuistregel is dat de banken bereid zijn tot 60% van een tweede woning te financieren. Let op! Uitsluitend in Zwitserland gevestigde banken mogen een hypotheek verstrekken voor Zwitsers vastgoed.

Kan ik in Zwitserland wonen / werken?

Indien u een inwoner bent van de Europese Unie of EFTA land, kunt u zich vestigen in Zwitserland indien u bijv. kunt aantonen een dienstverband te hebben resp. inkomen te hebben in Zwitserland.

Mag ik vastgoed in Locarno verhuren?

Het is toegestaan om vastgoed in Locarno te verhuren aan toeristen. U mag de woning echter niet verhuren aan vaste bewoners. Dit om speculatie op de woningmarkt van 'buitenaf' te voorkomen.