Vastgoed in Lombardije kopen

Voor veel Nederlanders is een vakantiehuis in Italië een droom, maar wat zijn eigenlijk de mogelijkheden. Als vastgoedspecialist tonen wij u graag een unieke investeringskans in het Merengebied nabij de Zwitserse grens. Het vastgoed in regio Lombardije is gelegen aan het meer van Lugano op 10 minuten afstand van het schitterende Comomeer en het Zwitserse Lugano.

Bekijk project

Kort geleden heeft een internationale bank het volledige resort Porto Letizia aangekocht en zoekt nu nieuwe eigenaren van de vakantiewoningen. Het vastgoed in Lombardije bestaat uit studio's, 1-kamer en 2-kamerwoningen met een starttarief van 75.000 euro. Als specialist is FIRST. gevraagd om het aankoopproces te verzorgen.

Vakantiewoning Lombardije

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Lombardije is veelzijdig

De regio van Lombardije is misschien wel de mooiste streek van Italië. De 3 blauwe meren omgeven door imposante bergen zorgt voor schilderachtige taferelen. Het is dan ook de ideale locatie als vaste vakantiebestemming.

Voordeel aan resort Porto Letizia zijn de voorzieningen in combinatie met de ligging. Op minimale afstand van het beroemde Comomeer en de Zwitserse grens beschikt u hier over het beste van beide werelden. Daarbij bent u op het resort voorzien van alle benodigde faciliteiten, zoals een restaurant, bar, winkels, receptie, zwembad en strand met watersportbedrijf.

Watersport

Direct gelegen aan het meer van Lugano is het hier goed vertoeven voor watersporters. U kunt hier namelijk wakeboarden, waterskiën, zeilen of een boot, SUP-board of kano huren. Vanzelfsprekend behoort ook wandelen of fietsen in de omgeving tot de mogelijkheden.

Vastgoed Lombardije

Investeren? Ontdek Vastgoed in Lombardije

Naast een geweldige vakantiebestemming beschikt u met vastgoed in Lombardije over een rendabele investering. De vakantiewoningen realiseren een jaarlijks rendement van zeker 5% middels verhuur, waarbij de woningen van mei t/m september volgeboekt zijn. Dit maakt tevens de aankoop van meerdere woningen een interessante mogelijkheid.

Een tweede huis in Italië is op resort Porto Letizia al verkrijgbaar vanaf 75.000 euro voor een studio, 95.000 voor een 1-kamer appartement en 125.000 voor een 2-kamer woning.

Meerdere woningen aankopen of benieuwd naar financieringsmogelijkheden? Vraag de brochure aan of plan een informatiegesprek.

Makelaar Comomeer

Regio in de media

Lombardije is onder andere bekend van James Bond films, als woonplaats van  George Clooney, maar ook tv-programma “Lago di Beau”
van Beau van Erven Dorens heeft bijgedragen aan de bekendheid.

Italiaans vastgoed in Lombardije aankopen? Wij bespreken en tonen graag deze investeringskans op deze unieke locatie.