Vastgoed in Lustica Bay

Het luxe onroerend goed aan de kust van Montenegro wordt internationaal erkend als aantrekkelijke investeringskans. Dit vanwege de ligging, natuurlijke schoonheid en het potentieel van de bestemming. Zo is Montenegro met vastgoed in Lustica Bay hard op weg het nieuwe Monaco van Europa te worden, met luxueuze woningen, winkelcentra, een golfbaan en jachthaven. Daarbij hanteert het land een inkomstenbelasting van 9 procent, fiscale stimuli en voordelen voor investeringsmaatschappijen en ondernemers.

Contact met FIRST.

Al sinds 2002 gebruikt Montenegro de euro als valuta met een gemiddelde economische groei van 3.4%. Belangrijkste sectoren zijn hierbij vastgoed en toerisme, waarmee in de afgelopen jaren ongeveer 3,5 miljard euro aan vers kapitaal is aangetrokken. Meer informatie of een vraag? Neem gerust contact met ons op. In een kort informatiegesprek bespreken wij de mogelijkheden.

Vastgoed Lustica Bay

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Vastgoed in Lustica Bay beschikbaar

De kustlijn van Montenegro kent een rijke maritieme historie en is al eeuwen lang populair onder zeelieden. Dit zie je terug in de baai van Kotor met paleizen, kerken, villa’s en eilanden met bouwwerken. Het gebied geniet dan ook niet voor niets de beschermde status van de UNESCO werelderfgoedlijst.

In de regio tref je een aantal schitterende bezienswaardigheden, waaronder:

  • De baai van Boka: meest zuidelijke en misschien wel de mooiste baai van Europa.
  • Porto Montenegro: nieuwe en luxe jachthaven die de rijkste ter aarde aantrekt.
  • Kotor: Uniek openluchtmuseum met paleizen van rijke zeelieden en schitterende panorama’s.
  • Perast: Een authentiek stadje met 2 op eilanden gebouwen kerkjes; Our Lady of the Rocks en het St George-klooster.
  • Budva: Stranden, horeca, een bruisend nachtleven en luxe superjachten.
  • Sveti Stefan: een badplaats in Montenegro met een uniek ommuur vissersdorp op een schiereiland. Inwoners gebruikte het schiereiland vroeger als toevluchtsoord bij een aanval van piraten.

Vastgoed Montenegro

Vastgoed in Lustica Bay te koop

Er is divers vastgoed in Lustica Bay te koop Voor zowel tijdelijk als permanent verblijf. Graag informeren wij over de mogelijkheden en de beschikbare luxe woningen. Het onroerend goed kent een stabiel rendement, wat (eventueel) is te verhogen middels verhuur of zelfs een vast hotelconcept. Naast een vaste vakantieadres ontvang je bij aankoop van een huis in Montenegro een Montenegrijns paspoort met bijbehorende fiscale voordelen.

Interesse of meer informatie? Neem direct contact op of plan een afspraak via het contactformulier.


Lees meer: FIRST. in Montenegro


FAQ: vastgoed in Lustica Bay

Hoe duur zijn huizen in Lustica Bay?

Momenteel koop je een huis in Lustica Bay vanaf 186.000 euro inclusief bijbehorende fiscale voordelen.

Financiëring voor vastgoed in Lustica Bay?

Voor de aankoop van vastgoed in Lustica Bay zijn diverse financiëringsmogelijkheden. Graag beoordelen wij de situatie om de mogelijkheden te bespreken.

Zijn er verhuur mogelijkheden?

Zeker. Een deel van het beschikbare vastgoed is zelfs verkrijgbaar in combinatie met hotelconcept, waarbij alles in één keer is geregeld. Middels verhuur verhoog je het rendement van de investering aanzienlijk.

Wat zijn de nieuwe projecten in Lustica Bay?

Als specialist zijn wij direct betrokken bij de nieuwste vastgoedprojecten in Lustica Bay. In een kort gesprek vertellen wij hier graag alles over.