Vastgoed in Nendaz

Boven het Rhônedal nabij Sitten (Sion) tref je het schitterende zonneterras; Nendaz in Wallis. Deze prachtige bestemmingen in de Zwitserse Alpen ligt op ongeveer 1300 tot 1400 meter hoogte met uitzicht op de Berner, Walliser en Waadtländer Alpen. Het charmante en traditionele dorp is zeer sfeervol en kent tegelijkertijd moderne vakantiewoningen. Benieuwd naar de mogelijkheden of beschikbaar vastgoed in Nendaz? Bekijk alvast het aanbod of neem direct contact met ons op.

Contact met FIRST.

De regio is familievriendelijk en zeer geliefd onder wandelaars en mountainbikers. Het wandelpadennet van ongeveer 250 kilometer brengt je langs abrikozenboomgaarden en frambozenstruiken van het dal tot de hoge Alpen. Een highlight van het gebied is toch wel de kabelbaan naar het gletsjergebied op de Mont Fort met een spectaculair uitzicht op 20 bergen van minimaal 4000 meter hoog, waaronder de beroemde Matterhorn en Mont-Blanc.

Vastgoed Nendaz

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Vastgoed in Nendaz met FIRST.

De zoektocht naar een tweede huis of vakantiehuis kan moeizaam zijn. Daarbij heeft u te maken met (lokale) wet en regelgeving. Zo is de aankoop van vastgoed in Nendaz door niet-Zwitsers ingezetene beperkt, maar er zijn mogelijkheden. Als specialist adviseren wij graag.

Op dit moment is FIRST. al ruim 15 jaar actief als vastgoedspecialist, projectontwikkelaar en makelaar in Zwitserland. Wij begeleiden in het hele traject bij zowel de zoektocht, als aankoop, juridisch en fiscaal advies. Ook de aanvraag van een hypotheek in Zwitserland behoort tot de mogelijkheden. Zo financieren banken in Zwitserland tot 60% van de aankoopprijs van een woning.

Nendaz: tweede huis of vakantiehuis

Het authentieke Nendaz in regio Wallis leent zich perfect voor vakanties en tegelijkertijd als rendabele investering. Zo kent de regio een stabiele huizenmarkt en behoort verhuur aan toeristen tot de mogelijkheden om rendement te optimaliseren. Ook zakelijk zijn er mogelijkheden die wij in een kort informatiegesprek graag bespreken.

Meer informatie of nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend een gesprek aan of neem direct contact met ons op via ons telefoonnummer, e-mailadres of contactformulier.