Vastgoed: luxe vakantiehuis Porte du Soleil

Het is al jaren één van de mooiste en grootste wintersportgebieden ter wereld; Porte du Soleil. De populaire (vakantie)bestemming is via skiliften en pistes verbonden met charmante bergdorpjes als Champery (CH), Châtel (FR), Torgon (CH), Champoussin (CH) en Les Gets (FR). Luxe vakantiehuizen in wintersportgebied Porte du Soleil zijn dan ook zeer gewild.

Contact met FIRST.

Als projectontwikkelaar in de regio zijn wij onlangs gestart met de verkoop van 33 appartementen. Het betreft luxe boutique woningen te Morgins inclusief hotelconcept, waarbij aan alles is gedacht.

Wij stellen hoge eisen aan onze projecten en individuele woningen, met onder andere oog voor architectuur, bouwkundige staat en ligging. Bij aankoop van een luxe vakantiehuis in regio Porte du Soleil bent u op loopafstand van de skilift en geniet u van een luxe inrichting met uitzicht op de indrukwekkende bergwanden.

Luxe vakantiehuis Porte du Soleil

Aankoop van Luxe vakantiehuis in Porte du Soleil

Om de Zwitserse huizenmarkt te beschermen zijn diverse wet- en regelgevingen in het leven geroepen. De specialisatie van FIRST. is onder andere het mogelijk maken voor niet-Zwitsers ingezeten om te investeren in een (tweede) huis. Vanzelfsprekend voldoen de huidige huizen in ons aanbod aan de eisen om te voldoen aan de criteria voor een vergunning.

Het kan raadzaam zijn om uzelf voor aankoop goed te informeren om (kostbare) conflicten of geschillen te voorkomen. Zo kan de wet- en regelgeving zelfs op lokaal niveau verschillen. Naast de functie als specialist en makelaar speelt FIRST. eveneens een rol bij fiscale, notariële en juridische activiteiten mocht dit noodzakelijk blijken. Hier vertellen wij graag alles over, zodat u precies weet wat een huis in Zwitserland voor uw situatie kan betekenen.

Vastgoed in Porte du Soleil

Zwitsers vastgoed fiscaal aantrekkelijk

Fiscaal kan vastgoed in Zwitserland zeer aantrekkelijk zijn. Zo is het land een veilige haven voor het vermogen van investeerders van over de hele wereld. Dit vanwege de stabiele huizenmarkt, valuta en politiek, maar ook belastingen als de  inkomsten-, erf, schenk en vermogensbelasting kunnen gunstig zijn. 

Daarbij blijkt de huizenprijs in Zwitserland zeer stabiel en is rendement middels verhuur te optimaliseren. Ditzelfde geldt voor het luxe vastgoed in Porte du Soleil, waarbij hotelservice en faciliteiten inclusief zijn. Denk aan Spa & Wellness, een restaurant, bar en opslag voor fietsen en wintersportspullen.

Financiering van Zwitsers vastgoed

Voor de aankoop van een luxe vakantiehuis in Porte du Soleil is tevens een financieringsregeling mogelijk. Lokale banken zijn bereid om tot 60% van de aankoopsom te financieren. Voor de beoordeling kijkt de bank naar (eventuele) verplichtingen in eigen land, zoals een lopende hypotheek, schuld, alimentatie of huur.

Als specialist ondersteunen wij hier vanzelfsprekend graag bij.

Makelaar voor vakantiewoning regio Morgins

Ontdek het prachtige Morgins

Naast de eindeloze dagtochten en skipistes in de winterperiode zijn er ook in de zomer tal van activiteiten en evenementen. Daarbij zijn er meer dan voldoende wandelroutes en raakt u nooit verveeld met de prachtige vergezichten in de regio.

Om de regio een extra stimulans te geven, is onlangs toegezegd om de komende 10 jaar meer dan 100 miljoen euro te investeren in de vernieuwing van skiliften, pistes, voorzieningen en infrastructuur. Dit ter behoeve van toekomstbestendigheid van de regio.

Interesse?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem contact met ons op of vraag de brochure aan. Als makelaar in Morgins tonen wij deze vakantiewoningen graag.