Vastgoed nabij Comomeer in Italië

Altijd al gedroomd van een vakantiewoning in Italië? Onlangs heeft een internationale bank vakantieresort Porto Letizia volledig opgekocht. FIRST. is gevraagd om het verkoopproces voor rekening te nemen, waardoor u als eerst de gelegenheid heeft om te investeren in vastgoed nabij het Comomeer. Interesse of wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan direct contact.

Bekijk project

Porto Letizia is gelegen in het schilderachtige merengebied op de grens van Zwitserland en Italië. De uitstekende ligging aan het meer van Lugano biedt volop mogelijkheden. Zo ligt het resort op slechts 10 minuten rijden van zowel het Zwitserse Lugano als het Italiaanse Comomeer. Vastgoed is verkrijgbaar vanaf 75.000 euro, waarbij u kunt kiezen uit verschillende woningtype; studio, 1-kamerappartement of 2-kamerappartement.

Porto Letizia in Porlezza

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Het veelzijdige merengebied

De omgeving is veelzijdig. Bezoek bijvoorbeeld het schitterende Lugano of ontspan en geniet van het kosmopolitische Porto Letizia aan de Italiaanse kant van het meer. Strijk neer op een terrasje, ga winkelen in de nabij gelegen winkels of dineer bij één van de lekkerste restaurants uit de regio.

Activiteiten

Ook liefhebbers van watersport kunnen hier goed uit de voeten. U kunt hier namelijk wakeboarden, waterskiën, zeilen of een boot, SUP-board of kano huren. Liever wandelen of fietsen? De omgeving biedt volop mogelijkheden!

Vastgoed aan Comomeer

Ontdek Vastgoed nabij het Comomeer

Vakantieresort Porto Letizia ligt in dorpje Porlezza en beschikt over een eigen strand aan de oevers van Lago di Lugano. Verder bent u hier voorzien van alle faciliteiten, zoals een restaurant, bar, servicebalie, zwembad, winkels, speeltuinen en een minigolfbaan.

Met vastgoed in de buurt van het Comomeer heeft u een schitterende vakantiebestemming en tegelijkertijd een rendabele investering. De woningen zijn namelijk van mei t/m september uitgeboekt, waarmee u jaarlijks 20 weken verhuur realiseert. Dit vertaalt zich uiteindelijk in een jaarlijks rendement van zeker 5%.

Meerdere woningen aankopen of benieuwd naar financieringsmogelijkheden? Vraag de brochure aan of plan een informatiegesprek.

Makelaar Comomeer

Merengebied in de media

Het gebied is bekend van onder andere James Bond films, als woonplaats van bekende sterren als George Clooney, maar ook tv-programma “Lago di Beau”
van Beau van Erven Dorens heeft bijgedragen aan de bekendheid.

Italiaans vastgoed aan het Comomeer, meer van Lugano of Lago Maggiore? Wij bespreken en tonen graag deze investeringskans op deze unieke locatie.