Verkoop van huis in Zwitserland

De sterke koers van de Zwitserse Frank maakt de verkoop van een huis in Zwitserland momenteel zeer aantrekkelijk. Als specialist in Zwitsers vastgoed begeleiden wij bij zowel de aan- en verkoop van woningen. Met ruim 15 jaar ervaring profiteert u van een uitgebreid netwerk, partners in Zwitserland en wordt uw woning maximaal onder de aandacht gebracht van potentiële kopers. 

Contact met FIRST.

Met onze vestiging en relaties in Zwitserland bieden wij een complete dienst voor de verkoop van een huis in Zwitserland, waarbij wij zowel financiële, fiscale en notariële werkzaamheden uit handen kunnen nemen. Eveneens adviseren wij graag over de fiscaal en financieel gunstigste opties, zodat u rendement optimaal benut.

Verkoop huis Zwitserland

Aan en verkoop van huis in Zwitserland

Als betrokken vastgoedspecialist behartigen wij de belangen van onze klanten in het gehele traject. Doordat de wet- en regelgeving per gemeente en kanton kan verschillen, kan ook de verkoop van een huis in Zwitserland lastig zijn.

Wij zijn op de hoogte van de (lokale) wet- en regelgeving, ontwikkelingen en hebben uitgebreide kennis van de mogelijkheden, valkuilen en wet- & regelgeving.

Verkoop makelaar in Zwitserland

Voor de verkoop van een woning in Nederland wenden wij ons vaak tot een verkoop makelaar. Ook voor de verkoop in Zwitserland kan dit raadzaam zijn. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar en zijn u graag van dienst.

Neem contact op via:

Telefoon: +41(0)317770042
e-mail: info@fp.ag