Zwitsers Vastgoed met gegarandeerd rendement

Een (tweede) huis of vakantiewoning in Zwitserland is altijd al gewild geweest, maar sinds het vermogen op de bank geen rendement oplevert, is de interesse explosief gestegen. Bij ons heb je de mogelijkheid om te investeren in Zwitsers vastgoed met gegarandeerd rendement. Zo zijn er op dit moment appartementen in Leukerbad beschikbaar met een vast netto rendement van 5%. Neem vrijblijvend contact op en vraag ons naar de mogelijkheden.

Contact met FIRST.

Wanneer je een huis aankoopt in Nederland, biedt een makelaar voordeel. Ditzelfde geldt bij de aankoop van een woning in Zwitserland. Als specialist kennen wij de markt, wet- en regelgeving als geen ander. Daarbij zijn wij bekend met de lopende projecten en werken wij samen met vaste partners in Zwitserland. Hierdoor is zowel regulier als recreatief vastgoed met gegarandeerd rendement mogelijk.  

Vastgoed gegarandeerd rendement

Vastgoed met gegarandeerd rendement

Zwitserland kent serene rust, pure natuur en authentieke dorpjes. Het land is hierdoor populair bij toeristen en investeerders, wat vastgoed aantrekkelijk en waardevast maakt. Zeker in combinatie met de stabiele valuta en politiek is vastgoed met vast rendement een optie. Daarbij zijn er mogelijkheden om het rendement te verhogen middels een bank of verhuur.

Als specialist in Zwitsers vastgoed begeleiden wij van A tot Z en tonen wij de woning op locatie met ons inspectiepakket. Belangrijk bij de overweging is een bezichtiging op locatie. Voor elke locatie faciliteren wij een inspectiereis, waarbij je een heel weekend in alle rust kan kennismaken van de omgeving en het onroerend goed.

Onroerend goed vast rendement

Hypotheek voor tweede huis

In de regel geldt dat banken voor een tweede huis hypotheken verstrekken tot 60% van de aankoopprijs. Het restant voor de financiering dien je te verrekenen met het eigen vermogen. Een bank in Zwitserland kijkt hiervoor naar de (eventuele) verplichtingen in het land van herkomst, zoals hypotheek, huur, leningen, alimentatie en openstaande schulden.

Meer weten? Met een vestiging in Nederland en Zwitserland, informeren wij in eigen land en nemen wij je graag mee voor een bezichtiging op locatie.