Zwitsers Vastgoed met gegarandeerd rendement

Een (tweede) huis of vakantiewoning in Zwitserland is altijd al gewild geweest, maar sinds het vermogen op de bank geen rendement oplevert, is de interesse explosief gestegen. Bij ons heb je de mogelijkheid om te investeren in Zwitsers vastgoed met gegarandeerd rendement. Zo zijn er op dit moment appartementen in Leukerbad beschikbaar met een vast netto rendement van 5%. Neem vrijblijvend contact op en vraag ons naar de mogelijkheden.

Contact met FIRST.

Wanneer je een huis aankoopt in Nederland, biedt een makelaar voordeel. Ditzelfde geldt bij de aankoop van een woning in Zwitserland. Als specialist kennen wij de markt, wet- en regelgeving als geen ander. Daarbij zijn wij bekend met de lopende projecten en werken wij samen met vaste partners in Zwitserland. Hierdoor is zowel regulier als recreatief vastgoed met gegarandeerd rendement mogelijk.  

Vastgoed gegarandeerd rendement

Telefoon: +41(0)317770042 of e-mail: info@fp.ag

Vastgoed met gegarandeerd rendement

Zwitserland kent serene rust, pure natuur en authentieke dorpjes. Het land is hierdoor populair bij toeristen en investeerders, wat vastgoed aantrekkelijk en waardevast maakt. Zeker in combinatie met de stabiele valuta en politiek is vastgoed met vast rendement een optie. Daarbij zijn er mogelijkheden om het rendement te verhogen middels een bank of verhuur.

Als specialist in Zwitsers vastgoed begeleiden wij van A tot Z en tonen wij de woning op locatie met ons inspectiepakket. Belangrijk bij de overweging is een bezichtiging op locatie. Voor elke locatie faciliteren wij een inspectiereis, waarbij je een heel weekend in alle rust kan kennismaken van de omgeving en het onroerend goed.

Onroerend goed vast rendement

Hypotheek voor tweede huis

In de regel geldt dat banken voor een tweede huis hypotheken verstrekken tot 60% van de aankoopprijs. Het restant voor de financiering dien je te verrekenen met het eigen vermogen. Een bank in Zwitserland kijkt hiervoor naar de (eventuele) verplichtingen in het land van herkomst, zoals hypotheek, huur, leningen, alimentatie en openstaande schulden.

Meer weten? Met een vestiging in Nederland en Zwitserland, informeren wij in eigen land en nemen wij je graag mee voor een bezichtiging op locatie.

Voordelen van FIRST.

Het vooraf inwinnen van juiste informatie kan complicaties tijdens het aankoopproces voorkomen. Ook wanneer u vastgoed met gegarandeerd rendement aankoop ondersteunt FIRST. in het hele traject.

Hiermee voorkomt u (kostbare) complicaties en wordt u naderhand niet geconfronteerd met onverwachte kosten, belastingen of vergunningen. Bij aankoop van een woning in eigen land kan de expertise, het netwerk en ervaring van een makelaar ook voordeel bieden. Ditzelfde geldt voor vastgoed met gegarandeerd rendement.

Naast de functie die FIRST. als makelaar vervult, kent de dienstverlening een aantal andere voordelen, zoals:

  • Fiscaal advies en verhuur opties;
  • Partners in Zwitserland op notarieel, juridisch en financieel gebied;
  • Bezichtigen van vastgoed op locatie;
  • Een Nederlands aanspreekpunt met kennis van huidige en komende projecten.

Meer informatie?

Wij nemen de mogelijkheden graag met u door. Bereik ons via het contactformulier of neem direct contact op:

FAQ: Zwitsers vastgoed

Als niet Zwitser een woning in Zwitserland kopen?

Als niet-Zwitser is het niet altijd toegestaan om vastgoed in Zwitserland te kopen. Dit is wettelijk vastgelegd middels de Lex Koller wetgeving. Deze zelfde wetgeving reguleert ook meteen de uitzonderingen hierop. Jaarlijks worden 1.500 ontheffingen verdeeld over de 26 kantons. Graag leggen wij u uit hoe het precies in zijn werk gaat. In elk geval is het aanbod op onze site 100% voorzien van deze ontheffing. Aan deze ontheffing zijn ook beperkingen verbonden, namelijk: - Maximaal bewoonbare woonoppervlak 200m2 - Maximale grootte grondstuk in volledig eigendom 1000 m2.

Hypotheek voor onroerend goed in Zwitserland?

Er zijn diverse methodes voor de financiering van onroerend goed in Zwitserland, dan wel in combinatie met vermogensbeheer. Een vuistregel is dat de banken bereid zijn tot 60% van een tweede woning te financieren. Let op! Uitsluitend in Zwitserland gevestigde banken mogen een hypotheek verstrekken voor Zwitsers vastgoed.

Kan ik in Zwitserland wonen / werken?

Indien u een inwoner bent van de Europese Unie of EFTA land, kunt u zich vestigen in Zwitserland indien u bijv. kunt aantonen een dienstverband te hebben resp. inkomen te hebben in Zwitserland.

Mag ik vastgoed in Zwitserland verhuren?

Het is toegestaan om vastgoed in Zwitserland te verhuren aan toeristen. U mag de woning echter niet verhuren aan vaste bewoners. Dit om speculatie op de woningmarkt van 'buitenaf' te voorkomen.