Nieuw in de verkoop genieten in Oman

In Oman is veel te beleven. Er is voor ieder wat wils. Zo vindt u er vele wadi’s, Arabische dorpen & steden en prachtige woestijnen. Daarbij is er een geweldige kustlijn te vinden. Kortom Oman is zeer geschikt voor een (zonnige) vakantiebestemming. Waar het u aan niets zult ontbreken. 


Sinds begin dit jaar hebben wij twee bijzondere projecten in de verkoop genomen: Jebel Sifah en Hawana Salalah. Beide projecten hebben een eigen signatuur en zijn gelijkwaardig, als het gaat om de prijskwaliteit verhouding. Van dat laatste kunnen wij echt stellen: Value for money. Geheel conform onze kwaliteitseisen zijn in deze projecten diverse woningen te koop: Van een luxe studio tot 4 kamer villa direct aan zee. 


Oman is een bijzonder land. Het is stabiel en verhoudt zich tot het Zwitserland in de regio. Wij zijn bijzonder trots, dat wij deze projecten, in de verkoop hebben. Onze partner Orascom is verantwoordelijk voor deze projecten.

Op de Second Home beurs in Utrecht zal FIRST. naast Zwitserland en Montenegro, ook met een Oman stand aanwezig zijn. De beurs is van 13 tot en met 15 maart 2020.