Fast egendom i Schweiz

Drömmer du om ett (andra) hem i Europas trygga hamn? Schweiz har mycket mer att erbjuda än god choklad och dyra klockor. De unika landskapen, det rena lugnet, den politiska stabiliteten och den höga livskvaliteten gör landet mycket attraktivt för investerare. Med över 15 års erfarenhet har FIRST. marknaden och hjälper dig gärna med köp eller försäljning av fast egendom i Schweiz.

Kontakt FIRST.

Innan vi visar våra fasta egendomer i Schweiz svarar vi på alla frågor om möjligheterna med fast egendom i Schweiz. Det kan vara svårare att köpa ett hus i Schweiz som utlänning än på andra håll. I samarbete med bl.a. FIRST. Den schweiziska regeringen har ändrat bestämmelserna om köp av en "andra bostad". På grund av detta känner vi till reglerna som ingen annan och vi guidar dig gärna i förverkligandet av ditt (dröm)hem.

Fast egendom i Schweiz

Fast egendom i Schweiz från FIRST.

Aktiv för olika fastighetsprojekt i Schweiz, FIRST. mångsidigt och varierande erbjudande. Vi har enskilda hus, men också lägenheter som ingår i en lyxanläggning. Vi arbetar i olika kantoner och det finns alltid ett lämpligt hem att hitta.

Husen i vårt utbud uppfyller de högsta kvalitetskraven och kan användas både som permanent bostad och tillfällig (semester)bostad. Det är också möjligt att hyra under semesterperioder. Är du intresserad av att köpa fastigheter i Schweiz? Vänligen kontakta oss. Förutom köp eller försäljning av fastigheter i Schweiz stöder vi även skatte-, juridiska och notariella aktiviteter.

Specialist på schweiziska fast egendom

Som specialist på marknaden är vi kända för olika TV-program, mässor och Masters of LXRY. Förutom att köpa och sälja fastigheter i Schweiz är vi en ledande partner när det gäller utveckling av totalprojekt, t.ex. hotell eller lyxiga semesteranläggningar. För närvarande finns det fastigheter tillgängliga i 8 städer.

  1. Leukerbad
  2. Andermatt
  3. Kandersteg
  4. Sjön Walen / Unterterzen
  5. Bissone / Lugano
  6. Davos
  7. Locarno
  8. Grindelwald

Har du besökt någon av dessa platser? Vi tar gärna med dig och visar dig de vackraste platserna. Så snart du passerar den schweiziska gränsen omfamnas du av den friska bergsluften och känner dig avslappnad. Dessutom kan du promenera, idrotta och rekreera dig i all oändlighet här. Detta gör Schweiz till både ett idealiskt semesterland och en bra investering.