Fastigheter i Schweiz

Vill du investera i fastigheter i Schweiz? Det kan vara mer komplicerat att köpa fastigheter utomlands än hemma. Du måste till exempel hantera avtal, skatter och (lokala) juridiska restriktioner. FÖRST. har hjälpt till med köp av fastigheter i Schweiz i över 15 år. Som specialist känner vi till pärlor på marknaden. Kontakta oss för mer information så informerar vi dig om möjligheterna.

Kontakt FIRST.

Vad ska jag vara uppmärksam på? Vilka är restriktionerna för utländska investerare? Som specialister på fastigheter i Schweiz informerar vi dig gärna om möjligheterna. Är du intresserad? Ta en titt på vårt utbud av projekt och bostäder i Schweiz. I vårt utbud hittar du både enskilda bostäder och bostäder som ingår i en lyxanläggning. Våra hus kan hyras ut till turister, men de kan också användas som eget fritidshus eller permanentbostad.

Fastigheter i Schweiz med FIRST.

Köpa fastigheter i Schweiz

Vi vägleder dig genom hela processen för att köpa en fastighet i Switserland.Vi ger dig råd och vägledning genom hela processen. Finansiell, juridisk och notariell verksamhet ingår, så att du kan fokusera på ditt drömhus och att köpet av din investering går smidigt.

Har du redan hittat ett hus eller en lägenhet i Schweiz eller funderar du på att hyra ut ett hus? Med rätt råd kan en investering utomlands leda till hållbar, ekonomisk och personlig framgång. Som expert på schweiziska fastigheter hjälper vi dig att få optimal avkastning på din investering.

Utveckling av fastighetsprojekt

Förutom köp av fastigheter i Schweiz är vi också en ledande aktör när det gäller genomförande, försäljning och marknadsföring av lyxiga resorts och hotell.

Ett fastighetsprojekt i Schweiz kräver särskilda kunskaper. FÖRST. har över 15 års erfarenhet och är involverad i byggandet av olika lyxanläggningar, hotell och lägenheter. Lär känna vår unika arbetsmetod och vårt personliga tillvägagångssätt, där vi kombinerar vår expertis från Schweiz med den "agila" projektmetoden.

Schweiz och fastigheter

Marknadsföring och försäljning

Utvecklar du redan ett projekt? Då vill du kunna fokusera helt och hållet på detta. Vi tar hand om innehållet och genomförandet av marknadsförings- och försäljningsaktiviteterna. Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig? Kontakta oss eller begär ett möte via kontaktsidan.