Fastighetsmäklare i Schweiz

Schweiz är ett vackert land och en trygg hamn i Europa. Regler, demokrati och säkerhet har fortfarande en verklig betydelse här. Detta gör landet mycket populärt bland fritidsresenärer och investerare. Det finns till exempel unika investeringsmöjligheter som vi som fastighetsmäklare i Schweiz vill berätta mer om.

Kontakt FIRST.

När du köper eller säljer ett (andra) hem är en fastighetsmäklare i Schweiz ett klokt val. Vi finns både i Nederländerna och Schweiz och känner till lagarna och bestämmelserna för utlänningar som ingen annan. På så sätt vägleder vi dig från A till Z och allt är ordnat på ett och samma ställe.

Mäklare eller fastighetsmäklare i Schweiz

Mäklare eller fastighetsmäklare i Schweiz?

Fastigheterna i vårt utbud är omedelbart tillgängliga och lämpar sig för permanent boende, som semesterbostad eller för uthyrning. FÖRST. är mer än en mäklare i Schweiz. Vi ger till exempel också råd i skattefrågor, bland annat när det gäller inkomst-, vinst-, arvs- och gåvoskatt. Vi berättar också allt om hur du kan öka avkastningen genom till exempel uthyrning eller ett hypotekslån i Schweiz.

Varför investera i Schweiz?

  • Politisk stabilitet
  • Högutvecklad valuta- och banksektor
  • Sökt efter semesterdestination
  • Populär och solid bostadsmarknad.
  • Attraktiv skatt.
  • Mycket hög livskvalitet.

Vill du hellre bygga själv eller har du redan ett hus i åtanke? Det finns olika alternativ för detta, men för att vara berättigad måste ett hem uppfylla olika kriterier. Vänligen kontakta oss. Vi svarar gärna på dina frågor och antar utmaningen tillsammans med dig.

Fastighetsmäklare i Schweiz

Specialist på schweiziska fastigheter

First. har över 15 års erfarenhet som projektutvecklare, skatterådgivare och fastighetsmäklare i Schweiz. Detta gör vår service komplett och vi vägleder dig genom hela processen. Letar du efter lyxiga fastigheter, en fin semesterbostad eller ett permanent boende i Schweiz? Fråga oss om möjligheterna!