Köp ett hus i Schweiz

Är det dags för en smart investering eller drömmer du om ett andra hem? Överväga att köpa ett hus i Schweiz. Förutom utsökt choklad och världsberömda klockor har Schweiz ren natur, politisk stabilitet och hög livskvalitet. Detta gör den schweiziska bostadsmarknaden till en av de mest solida i världen. En viktig fastighet för både fastighetsinvesteringar och ett andra hem eller en semesterbostad.

Kontakt FIRST.

Det kan vara svårt att köpa ett hus i Switserland. Som utlänning är du bunden av (lokala) bestämmelser. Vi på First känner till reglerna som ingen annan och ger dagligen stöd för att förverkliga en dröm eller ett fastighetsprojekt. Ta gärna en titt på vårt erbjudande i Schweiz.

Hus Switzerland

Köp hus i Schweiz med FIRST.

Alla erbjudna (semester)hus i Schweiz uppfyller kraven för utlänningar. I erbjudandet hittar du både enskilda hus och lägenheter som ingår i en lyxanläggning. Längtar du efter ett hus med vacker utsikt i Schweiz? Förverkliga dina drömmar med FIRST. Vi erbjuder juridisk, skattemässig och notariell hjälp och är verksamma i olika städer, t.ex:

  • Leukerbad
  • Andermatt
  • Kandersteg
  • Walensee / Unterterzen
  • Bissone / Lugano
  • Davos
  • Locarno
  • Grindelwald

Vill du köpa ett hus i Schweiz? FIRST. är ett schweiziskt företag med rötter i både Nederländerna och Schweiz. I Nederländerna erbjuder vi också möjligheten att bekanta sig med investeringar i schweiziska fastigheter. På så sätt kan vi diskutera alternativen i förväg. Vi bokar sedan ett möte på plats och om du vill guidar vi dig genom hela processen.

Hus i Schweiz med FIRST.

Hus i Schweiz med FirstandSecondhomes.com

Att köpa ett hus i Schweiz är mycket intressant för fastighetsinvesteringar, semesterbostäder och permanenta bostäder. FIRST. guidar dig hela vägen och tar gärna emot dig på något av boendena i Schweiz. Vi kan till exempel visa olika hus, lägenheter eller semesterorter. Lika entusiastisk? Är du nyfiken på vad vi kan göra för dig? Kontakta oss då! Vi önskar dig ett varmt välkomnande på vårt kontor i Amsterdam eller direkt i Schweiz.

FIRST. i media

FIRST. är känd för olika TV-program, mässor och Masters of LXRY. unik och specialist på den schweiziska marknaden. Delvis på grund av våra ansträngningar. En särskild lag har utarbetats som förenklar tillgängligheten för utlänningar som har ett andra hem. Förutom köp och försäljning av hus är vi också en ledande partner i utvecklingen av totalprojekt som hotell och lyxiga semesteranläggningar. Med över 15 års erfarenhet är vi rätt part när det gäller fastigheter (projekt) i Schweiz.