Köpa en lägenhet i Schweiz

Vill du köpa en lägenhet i Schweiz? Landet erbjuder säkerhet, stabilitet, lugn och ren natur. När du köper ett hus i Schweiz förverkligar du inte bara en dröm, du investerar också i en av de mest solida bostadsmarknaderna i världen.

Kontakt FIRST.

Tidigare var det begränsat möjligt för utlänningar att köpa en lägenhet i Schweiz på grund av restriktioner. Genom samarbete mellan FIRST, andra och den schweiziska regeringen har reglerna för köp av andrahandsboende ändrats. Vi hjälper dig naturligtvis gärna med detta.

Köpa lägenhet Schweiz

Lägenhet i Schweiz med FIRST.

Upptäck möjligheterna i detta unika land och se våra lägenheter i Switserland. Förutom att investera i (semester)hus eller ett (andra)hus underlättar vi deltagande i de vackraste fastighetsprojekten och orterna. Det gör vi inte bara i Schweiz, utan även i Montenegro och Oman.

Naturligtvis investerar man inte i fastigheter på distans och därför vill vi gärna ta emot dig i en eller flera av våra lägenheter i Schweiz. Vi är verksamma i olika kantoner, bland annat Bernese Oberland, Wallis, Uri, St. Gallen, Ticino och Graubünden. Vi vill gärna informera dig i ett personligt samtal om möjligheterna i de olika kantonerna.

Köpa Lägenhet

Bernese Oberland: mångsidig region i Schweiz

Bernese Oberland har mer än 800 sjöar, traditionella byar och otaliga bergstoppar och erbjuder pittoreska vyer. Med stora evenemang, ärade traditioner och magiska vandringsleder är det en av de mest mångsidiga regionerna i Schweiz. Dessutom kan du åka hit både sommar och vinter med både skidbackar och långa vandringsleder.

Valais: Rhône glacier to Lake Geneva

Skönheten i Wallis talar för sig själv. Med 47 toppar på 4 000 meter eller högre, stora glaciärer och hisnande bergspass är detta en unik region. Beundra de branta bergssidorna, vingårdarna, Genèvesjön eller Rhoneglaciären. Wallis har allt!

Uri: hjärtat av de schweiziska alppassen

I kantonen Uri ligger Urserndalen vid foten av Gotthardpasset. Andermatt är en av de tre största byarna i området och ligger i korsningen mellan passvägarna. Det är ett unikt och mångsidigt resmål på grund av de åtta omgivande bergspassen:

•    Furka
•    Gotthard
•    Grimsel
•    Klausen
•    Lucky way
•    Nufenen
•    Oberalp
•    Susten

Förutom de alpina passen finns här fyra floders ursprung, nämligen Rhen, Reuss, Ticino och Rhône. Andermatt ses också som hjärtat av de schweiziska Alperna.

Fastighets i Schweiz

Investera i Schweiz

Är du intresserad och vill köpa en lägenhet i Switserland? Vi hjälper dig gärna och informerar dig om investeringsmöjligheterna. Du kan nå oss via vårt kontaktformulär eller kontakta oss direkt.