Porto Letizia - Porlezza

Porto Letizia is gelegen in het schilderachtige merengebied op de grens van Zwitserland en Italië, waar Zwitserse verfijning het Italiaanse 'joie de vivre' ontmoet. De uitstekende ligging aan het meer van Lugano biedt volop mogelijkheden.

Porto Letizia - Genieten aan het meer van Lugano

Porto Letizia is gelegen in het schilderachtige merengebied op de grens van Zwitserland en Italië. De uitstekende ligging aan het meer van Lugano biedt volop mogelijkheden. Vastgoed is verkrijgbaar vanaf 70.000 euro, waarbij u kunt kiezen uit studio's tot 3 slaapkamer appartementen.

Uw droom appartement aan het meer van Lugano

Aan de Italiaanse oever van het meer van Lugano is het heerlijk ontspannen en genieten in het cosmopolitische Porto Letizia. Dit interessante project heeft een divers aanbod koopwoningen, van appartementen tot semi- vrijstaande villa’s. Gelegen in het rustige en mediterrane parklandschap van Porto Letizia bieden de moderne apparte- menten veel flexibiliteit en ruimte. De appartementen op de begane grond hebben een zonnige privétuin, die via een poort direct toegang biedt tot het park. De appartementen op de eerste verdieping hebben een zonnig terras met uitzicht op het park en de bergen. Het complex ligt op een steenworp afstand van het historische centrum van Porlezza, aan de oevers van het meer van Lugano. Een ideale omgeving om te genieten van een mix van cultuur en natuur. Je kunt hier wandelen, fietsen en uiteraard watersporten, of een bootje huren.

Het resort biedt volop faciliteiten

Neem een verfrissende duik in het zwembad of rol je handdoek uit op het strand. Voor de lekkerste lokale gerechten reserveer je een tafel in het restaurant met uitzicht op het meer. Kinderen kunnen lekker spelen, want er zijn speeltuintjes op het terrein; een kinderpark en een mini-golfbaan.

Kortom, resort Porto Letizia biedt een unieke kans om eigenaar te worden van een appartement in het Zwitsers-Italiaans merengebied, maar dan betaalbaar! Letterlijk het beste van 2 werelden, ideaal gelegen met op 10 minuten aan de ene kant Lugano (CH) en aan de andere kant het Comomeer met bekende plaatsjes als Menaggio, Bellagio en Como (IT). Dit is mede bekend geworden van het tv- programma “Lago di Beau”, van Beau van Erven Dorens.

Het project in getallen

  • 3Jaar
  • 1Fase(s)

  • 35Gebouwen
  • 150Appartmenten

Bekijk ook deze appartementen