Porto Letizia - Porlezza

Porto Letizia is gelegen in het schilderachtige merengebied op de grens van Zwitserland en Italië, waar Zwitserse verfijning het Italiaanse ''joie de vivre'' elkaar ontmoeten. De uitstekende ligging aan het meer van Lugano biedt volop mogelijkheden.

Porto Letizia - Genieten aan het meer van Lugano

Porto Letizia is gelegen in het schilderachtige merengebied op de grens van Zwitserland en Italië. De uitstekende ligging aan het meer van Lugano biedt volop mogelijkheden. Vastgoed is verkrijgbaar vanaf 70.000 euro, waarbij u kunt kiezen uit verschillende woningtypen; studio, 1-slaapkamerappartement of 2-slaapkamerappartement.

Altijd al gedroomd van een vakantiewoning aan het meer van Lugano? Onlangs heeft een internationale bank vakantieresort Porto Letizia volledig opgekocht. FIRST. is gevraagd om het verkoopproces voor zijn rekening te nemen, waardoor u als eerst de gelegenheid heeft om te investeren in vastgoed nabij het meer van Lugano. Deze unieke locatie verbindt de kwaliteiten van Zwitserland en Italië en is een ultieme uitvalsbasis om het Italiaanse merengebied te verkennen.

 

Kruispunt van ervaringen

Net over de grens gelegen in Italië bevindt zich het vakantieresort Porto Letizia. Gelegen op 10 minuten rijafstand van Menaggio aan het Comomeer en Lugano in het Zwitserse kanton Ticino. Het mooie en betaalbare resort Porto Letizia ligt aan de pittoreske kustlijn van het meer van Lugano en op 5 minuten lopen van de voorzieningen van het kleine stadje Porlezza. Het biedt de perfecte keuze voor een budgetvriendelijke vakantie in het Zwitsers-Italiaanse merengebied en is geliefd bij gezinnen, groepen en stellen. Een dynamisch gevoel van rust en plezier wacht op u in het schilderachtige park aan het meer van het resort.

Het hoofdgebouw Palazzo vormt het middelpunt van het resort en is de thuisbasis van een WiFi-compatibele begane grond met een behulpzame receptie en terras met uitzicht op het meer. Het hele gebied is bijzonder geschikt voor kinderen.

Het meer van Lugano is de natuur op zijn best. Omgeven door prachtige meren zoals het Comomeer en het Lago Maggiore, groene bossen en bergen van 1000 tot 2700 meter, is het meer van Lugano ideaal om te genieten van fietsen, wandelen en de rust van de natuur. Het gebied voelt aan als een groot natuurlijk themapark, met tal van activiteiten in de buurt van wereldberoemde steden en dorpen. 

 

Projectsite Primo-Immo:

Het aanbod aan woningen in Porto Letizia bestaat in grote lijnen uit de volgende 3 type appartementen;

 

- Een studio voor de prijs van ongeveer 75.000 Euro.

- Een 1-slaapkamer appartement voor ongeveer 95.000 Euro.

- Een 2-slaapkamer appartement voor ongeveer 125.000 Euro.

 

Het project kent binnen de drie hierboven genoemde type woningen vele verschillende plattegronden en afmetingen. Voor meer beelden van het project kunt u terecht op onze projectsite www.primo-immo.ch.

Het project in getallen

  • Jaar
  • Fase(s)

  • 7Gebouwen
  • 50Appartmenten

Bekijk ook deze appartementen