Luštica Bay Montenegro - The Peaks - Montenegro’s First Golf Residences

- De eerste golfresidenties van Montenegro, Gary Player ontwierp 18-holes golfbaan - Zeezicht vanaf elke hole, naar de UNESCO beschermde baai van Kotor of naar de Adriatische zee - Royale kavels en veel buitenopties zorgen voor een ongeëvenaard kwaliteitsniveau

Locatie

De Peaks van Lustica Bay bieden een prachtig panoramisch uitzicht en dienen als unieke achtergrond voor een Gary Player 18-holes golfbaan. De Peaks van Lustica Bay is een werelddorp, een plek om je thuis te voelen, tot rust te komen en herinneringen te maken voor het leven. Uniek design golfbaan, zorgvuldig gecreëerd om in harmonie met het landschap te bestaan, terwijl u bij elke hole een prachtig nieuw uitzicht onthult.

Kenmerken

"Werken met tijdloze waarden - licht, hoogwaardige natuurlijke materialen, een locatiespecifieke benadering en ruimtelijke vrijgevigheid''. Ontwerpen door het lokale architectenbureau NRA Atelier en de gerenommeerde architecten van Block 722. Zij hebben een boutique woonwijk gecreëerd met sereniteit in het hart. Met een creatieve visie verankerd in de lokale volkstaal, het vertalen van de traditionele materialen en bouwtechnieken van Montenegro in geplaveide hedendaagse vormen, allemaal met het doel om serene, afgelegen en natuurrijke uitjes te creëren. Het effect van de nabijheid van de natuur is dat door de mens gemaakte structuren naadloos opgaan in de omgeving en luxe accommodatie bieden zonder het milieu te beïnvloeden Ambachtelijke, uitgebalanceerde interieurs zijn ontworpen om het leven dat zich in de villa's afspeelt zachtjes te ondersteunen en te verbeteren. Aardse tinten, natuurlijke materialen en zachte stoffen, op maat gemaakte meubels, royale kavels en veel buitenopties zorgen voor een ongeëvenaard kwaliteitsniveau. Topklasse afwerkingen, waaronder Miele-apparatuur, Grohe en Hansogrohe, Laufen en Duravit, open haarden, kenmerkende muren, Spaanse en Italiaanse parket- en travertijnvloeren. Buitenruimtes die de binnen-buitenervaring maximaal maken: tuinen die opgaan in de natuurlijke omgeving, traditionele ronde stenen terrassen, gemeenschappelijke ruimtes, vuurkorven, allemaal met adembenemend panoramisch uitzicht.

Overige bijzonderheden

The Peaks is de thuisbasis van Montenegro's allereerste golfbaan. De door Gary Player ontworpen golfbaan zal zich voegen bij een exclusief internationaal kader van banen met een schilderachtig uitzicht vanaf elke hole; minder dan 10% van de golfbanen in de wereld kan aanspraak maken op deze titel.

Informatie

  • Stad Montenegro - Tivat - Lustica Bay
  • Prijs € 450.000,-
  • Type Villa
  • Woonoppervlakte 220

Documenten

Bekijk ook deze appartementen