Lustica Bay - Centrale Apartments - 7A1-31

Het kloppende hart van Luštica Bay Door woon- en commerciële zones te combineren met een reeks openbare ruimtes, is de wijk ontworpen om het maximale uit het levendige gemeenschapsleven te halen. Doorspekt met sfeervolle straten en met een Piazza, een pronkstuk vol winkels, cafés, galerijen en restaurants, is Centrale ontworpen om elke dag, het hele jaar door, een levendige energie te bieden.

Locatie

Centrale wordt het stadscentrum van Luštica Bay en een bloeiende woonwijk. Een nieuw middelpunt voor het resort, dat een rustig toevluchtsoord combineert met alle voordelen van het kosmopolitische leven. Dankzij de strategische 'gateway'-positie bij de ingang, zal Centrale een essentiële verbindingslijn zijn tussen de nieuwe woonwijken van de ontwikkeling, zoals de Marina Village, Golf Community en bestaande steden in de regio.

Kenmerken

* Comfortabele, grote ontworpen woonruimtes om optimaal gebruik te maken van de ruimte met aangesloten keuken en eethoek. De kamers vloeien op natuurlijke wijze over in balkons, open terrassen en binnenplaatsen, waardoor een naadloze leefruimte tussen binnen en buiten ontstaat. * Grote ramen geven een optimaal uitzicht over het landschap. Het interieur meubilair is beschikbaar in een klassieke of eigentijdse stijl. * De appartementen hebben uitzicht op het omliggende heuvellandschap. Hoewel de woningen scherp geprijsd zijn, zijn ze gebouwd volgens de veeleisende normen van Luštica met een hoogwaardige constructie en een duurzaam ontwerp. * Volledig ingerichte keuken. * Garage. * Toegang tot het strand.

Overige bijzonderheden

Van studio's tot units met drie slaapkamers, variërend tussen 45 en 110 vierkante meter. De appartementen hebben grote, luchtige ramen waardoor het omringende landschap onderdeel wordt van het decor. Elke woning heeft een eigen balkon, open terras of een binnentuin en een comfortabele woonkamer met aangesloten keuken.

Informatie

  • Stad Montenegro - Tivat - Lustica Bay
  • Prijs € 1.170.500,-
  • Type Penthouse
  • Woonoppervlakte 147
  • Aantal kamers 4
  • Aantal badkamers 3
  • Aantal slaapkamers 3

Documenten

Bekijk ook deze appartementen