Montenegro - Lustica Bay - Centrale Appartement 3b411

Centrale is het nieuwe stadscentrum aan de baai van Lustica. Een commercieel en administratief centrum, een cultureel centrum en een groen toevluchtsoord. Het nieuwe centrum (Centrale) van het gemeenschapsleven in Lustica Bay en de nieuwe stedelijke kern van het omliggende gebied. Een kosmopolitische microkosmos die op zichzelf een nieuwe bestemming binnen Montenegro zal zijn. Het zal gastheer zijn voor een scala aan winkels, boetieks, restaurants, bars, galeries, entertainment en openbare voorzieningen. Deze voorzieningen en diensten, die het gemeenschapsleven ondersteunen, zullen inwoners en bezoekers van zowel Lustica Bay als de omliggende steden aantrekken

Locatie

Centrale is een compleet concept van wonen, inclusief, en niet beperkt tot, midden in de bergen en de zee, wakker worden en slapen in een comfortabel, mooi huis of een kopje koffie drinken in een nabijgelegen café. Of alles krijgen wat je nodig hebt in de winkels op slechts een paar minuten afstand, eten in een uitstekend restaurant, een boek lenen uit een bibliotheek, het kind meenemen naar school, je veilig voelen want er is politie, brandweer en een nabijgelegen kliniek. Of wandelen, zwemmen, golfen en naar ieders hart volledig genieten van het leven! Centrale is het kloppende hart van resort Lustica Bay, een plek waar het goede leven plaatsvindt, met gemeenschappelijke en privé-tuinen en voetgangerszones die de heuvel met de jachthaven verbinden.

Kenmerken

Prijs van de appartementen zijn inclusief: living, keuken, keukenapparatuur, verborgen AC, kledingkasten, houtachtige tegels, ingebouwde verlichting en voorzieningen voor kroonluchter, sanitair en toebehoren, hangende toiletten, inloopdouche, wasruimte, kast met zwevende planken onder de gootsteen en vloerverwarming in de badkamers. Tevens (fiets)-opslagruimte. Het strand is uiteraard voor gemeenschappelijk gebruik en is bereikbaar met shuttlebussen. Er zijn gemeenschappelijke binnen-zwembaden beschikbaar in het sportcentrum. Kosten voor onderhoud en parkeren / garage zijn niet inbegrepen.

Overige bijzonderheden

Centrale is in verschillende fasen ontwikkeld, in het hogere en lagere gedeelte van het dorp. Het appartementen variëren van 39,50 m2 (studio) tot 103 m2 (appartement met 3 slaapkamers).

Informatie

  • Stad Montenegro - Lustica Bay
  • Prijs € 176.000,-
  • Type Etagewoning
  • Woonoppervlakte 48
  • Aantal kamers 2
  • Aantal badkamers 1
  • Aantal slaapkamers 1

Documenten

Bekijk ook deze appartementen