Montenegro - Lustica Bay - Marina Iris

Geniet van het leven aan de kust, thuisbasis van de turquoise wateren van de Adriatische Zee en een bloeiende levendige gemeenschap die deel uitmaakt van het Marina Village, het hart van de baai van Luštica. Marina Village, ingebed in de pittoreske boulevard aan het water, biedt onderdak aan verschillende attracties; van vijfsterrenhotel The Chedi tot een voortreffelijke diner aan de haven, een amfitheater waar evenementen worden gehouden en een scala aan unieke boetieks. U wordt meegesleept door de levendige levensstijl van de Rivièra en toch omringd door de betoverende architectonische gratie van een traditioneel Montenegrijns vissersdorp.

Locatie

Op het spectaculaire Luštica-schiereiland van Montenegro geniet de Luštica-baai een benijdenswaardige positie langs de glorieuze Adriatische kust tussen de idyllische baaien van Trašte en Kotor. Een kosmopolitische en levendige bestemming; Luštica Bay maakt deel uit van Europa's meest zuidelijke fjord met zijn paradepaardje; UNESCO-werelderfgoed, Venetiaans Montenegro. Een plek om te wonen, dineren, winkelen, zeilen en gewoon thuishoren, Luštica Bay is het beste adres van Montenegro.

Kenmerken

Dompel jezelf onder in de levensstijl van de jachthaven met moderne en comfortabele appartementen, gelegen op een steenworp afstand van de zee met een schat aan voorzieningen in de buurt. Van studio's tot huizen met vier slaapkamers, variërend tussen 44 en 153 vierkante meter. De Marina appartementen hebben een open woon- en eetgedeelte, een volledig uitgeruste keuken en ensuite badkamers. De appartementen hebben directe toegang tot buitenzwembaden, zodat bewoners kunnen genieten van het praachtige.

Overige bijzonderheden

Het schiereiland is beroemd om de eeuwenoude olijfgaarden, pittoreske dorpjes, afgelegen stranden en prachtige hide aways. Hier vind je het echte Montenegro, waar de lokale bevolking in harmonie leeft met elk seizoen van het jaar. Luštica Bay is een heiligdom. De rust en privacy van het spreken tot de verbeelding van veel reizigers, van heinde en verre, waardoor het een internationale allure bezit dat is ontworpen om te inspireren.

Informatie

  • Stad Montenegro - Tivat - Lustica Bay
  • Prijs € 776.000,-
  • Type Etagewoning
  • Woonoppervlakte 115
  • Aantal kamers 4
  • Aantal badkamers 3
  • Aantal slaapkamers 3

Documenten

Bekijk ook deze appartementen