Montenegro - Lustica Bay - Marina Waterfront appartement B521

Onze jachthaven appartementen, gelegen in het hart van het project, zijn de belichaming van het mooie leven in de baai van Luštica. Dit deel ligt direct boven de belangrijkste jachthaven, wat betekent dat elk appartement profiteert van een schitterend uitzicht op zee en tevens toegang biedt tot overvloedige groene gebieden. Ze zijn ideaal voor bewoners die zich willen onderdompelen in zorgeloos wonen aan de haven, met behoud van toegang tot de voorzieningen en dynamiek van de jachthaven. De locatie staat garant voor goede verbindingen met openbaar vervoer, winkels, restaurants, openbare ruimtes en de kust. De appartementen zijn gebouwd van lokaal steen en de typerende roodgekleurde pannendaken van de regio, weerspiegelen de nautische charme van de vissersdorpen van Montenegro. De traditionele sfeer is in balans met de elegantie van de kust en de nieuwste moderne luxe. Onberispelijk ontworpen om optimaal te genieten van het binnenleven én het buitenleven. Alle appartementen hebben geavanceerde voorzieningen, voldoende buitenruimte en gemeenschappelijke zwembaden.

Locatie

Momenteel zijn de nieuw gebouwde appartementen aan het water in onze Marina Village - Lavanda en Ruzmarin Residences - te koop. Met een verbluffende locatie in de buurt van de belangrijkste jachthaven; een levendige omgeving met directe toegang tot het privéstrand in de baai van Luštica, zijn deze appartementen beschikbaar voor onmiddellijke overdracht. Of u nu op zoek bent naar privacy of in het centrum van de activiteiten wilt zijn die in het dorp plaatsvinden, deze locatie heeft het allemaal. Ook beschikbaar voor onmiddellijke aankoop zijn appartementen op de tweede lijn van de zee, in de woonwijk Magnolija, die momenteel in aanbouw is. Deze eersteklas woningen bevinden zich binnen handbereik van de restaurants, bars en winkels en variëren in grootte van 37 tot 138 m². Een speciale plek binnen ons huidige aanbod zijn onze laatste beschikbare woningen aan het water, gelegen in de wijk Kamelija. De wijk Kamelija bevindt zich momenteel in verschillende stadia van voltooiing - met een deel van de eenheden beschikbaar voor overdracht op korte termijn, terwijl andere momenteel in aanbouw zijn. Omringd door de elegantie en de rust van de baai, is het leven in onze Kamelija-woningen ongeëvenaard met waar dan ook in het Marina Village. Met royale mogelijkheden variërend van 48 tot 164 m², omvatten onze Kamelija-woningen studio's, appartementen met één, twee of drie slaapkamers.

Overige bijzonderheden

Tot nu toe zijn bijna 160 appartementen in de 26 appartementengebouwen van Lipa, Maslina, Lavanda en Ruzmarin voltooid en zijn al door de eigenaren in gebruik genomen. De planning is momenteel ook gaande voor golfresidenties in Luštica Bay. De woningen van de Luštica Bay Golf Area bieden uitzicht op de Adriatische Zee, de Baai van Trašte of de prachtige 18-holes golfbaan en vormen een paradijs voor golfliefhebbers. Niet alleen een ontsnapping voor golfers, de woningen vallen op tussen de meest chique huizen in Luštica Bay. In aanvulling op golf van wereldklasse, zullen de bewoners en bezoekers een schat aan mogelijkheden vinden om van hun dagen en avonden te genieten terwijl ze verblijven in typische mediterrane stijl.

Informatie

  • Stad Montenegro - Lustica Bay
  • Prijs € 693.500,-
  • Type Bovenverdieping
  • Woonoppervlakte 85
  • Aantal kamers 3
  • Aantal badkamers 2
  • Aantal slaapkamers 2

Documenten

Bekijk ook deze appartementen