Montenegro - Lustica Bay - Visterija Residences K231

Geniet van het leven aan de kust, thuisbasis van de turquoise wateren van de Adriatische Zee en een bloeiende levendige gemeenschap die deel uitmaakt van het Marina Village, het hart van de baai van Luštica. De Iris Residences zijn gelegen in het centrum van Marina Village. Marina Village, ingebed in de pittoreske boulevard aan het water, biedt onderdak aan verschillende attracties; van vijfsterrenhotel The Chedi tot een voortreffelijke diner aan de haven, een amfitheater waar evenementen worden gehouden en een scala aan unieke boetieks. U wordt meegesleept door de levendige levensstijl van de Rivièra en toch omringd door de betoverende architectonische gratie van een traditioneel Montenegrijns vissersdorp.

Locatie

Op het spectaculaire Luštica-schiereiland van Montenegro geniet de Luštica-baai een benijdenswaardige positie langs de glorieuze Adriatische kust tussen de idyllische baaien van Trašte en Kotor. Een kosmopolitische en levendige bestemming; Luštica Bay maakt deel uit van Europa's meest zuidelijke fjord met zijn paradepaardje; UNESCO-werelderfgoed, Venetiaans Montenegro. Het schiereiland is beroemd om de eeuwenoude olijfgaarden, pittoreske dorpjes, afgelegen stranden en prachtige hide aways. Hier vind je het echte Montenegro, waar de lokale bevolking in harmonie leeft met elk seizoen van het jaar. Luštica Bay is een heiligdom. De rust en privacy van het spreken tot de verbeelding van veel reizigers, van heinde en verre, waardoor het een internationale allure bezit dat is ontworpen om te inspireren. Een plek om te wonen, dineren, winkelen, zeilen en gewoon thuishoren, Luštica Bay is het beste adres van Montenegro.

Kenmerken

* Comfortabele, grote ontworpen woonruimtes om optimaal gebruik te maken van de ruimte met aangesloten keuken en eethoek. De kamers vloeien op natuurlijke wijze over in balkons, open terrassen en binnenplaatsen, waardoor een naadloze leefruimte tussen binnen en buiten ontstaat. * Grote ramen geven een optimaal uitzicht over het landschap. Het interieur meubilair is beschikbaar in een klassieke of eigentijdse stijl. * De appartementen hebben uitzicht op het omliggende heuvellandschap. Hoewel de woningen scherp geprijsd zijn, zijn ze gebouwd volgens de veeleisende normen van Luštica met een hoogwaardige constructie en een duurzaam ontwerp. * Volledig ingerichte keuken. * Garage. * Toegang tot het strand.

Overige bijzonderheden

De baai van Luštica biedt geweldige mogelijkheden voor zeilliefhebbers. De recreatieve jachthaven beschikt over twee golfbrekers, die een veilige haven en stormbescherming bieden. De jachthaven van Luštica Bay biedt momenteel in totaal 115 ligplaatsen voor jachten tot 45 meter, met 176 ligplaatsen die beschikbaar zullen worden gesteld zodra Marina Village is voltooid. Naast 24-uurs bemande beveiliging en 24-uurs cameratoezicht, zal ons meertalige team aan al uw wensen voldoen. U kunt een ligplaats boeken, van korte tot lange termijn opties, met voordelige tarieven voor huiseigenaren.

Informatie

  • Stad Montenegro - Tivat - Lustica Bay
  • Prijs € 1.207.000,-
  • Type Etagewoning
  • Woonoppervlakte 120
  • Aantal kamers 4,5
  • Aantal badkamers 2
  • Aantal slaapkamers 3

Documenten

Bekijk ook deze appartementen