Porto Montenegro luxe in Tivat

THE GATEWAY TO A LIFE LESS ORDINARY Porto Montenegro’s newest neighbourhood

Luxe in Tivat, top residenties op het hoogste niveau

Porto Montenegro Village biedt luxe studio's en appartementen in het hart van de jachthaven van Tivat. Gasten kunnen gebruik maken van de gratis fitness faciliteiten en het zwembad in elk gebouw, of een maaltijd nemen in een van de heerlijke restaurants die uitkijken over de baai van Kotor.

De moderne studio's en appartementen zijn voorzien van airconditioning en ingericht in zachte, neutrale kleuren met een mix van steen en hardhout. Alle accommodaties zijn voorzien van luxe afwerking zowel in sanitair, keuken en vloeren. De badkamers zijn voorzien van  een ligbad.

In de zomer zijn voor uw vermaak een eigen bar en een nachtclub beschikbaar en tegen een toeslag kunt u activiteiten ondernemen zoals windsurfen, fietsen, tennis of squash. Paraplu's, ligbedden en badhanddoeken zijn ook tegen betaling verkrijgbaar.

De historische binnenstad van Kotor, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, bevindt zich op 11 km van Porto Montenegro Village. Budva is 24 km verderop en Dubrovnik ligt op 70 km afstand.

De luchthaven Tivat is 4,2 km verwijderd van Porto Montenegro Village. Een pendeldienst van en naar de luchthaven is beschikbaar tegen een toeslag.

Stellen kunnen met name de locatie waarderen — ze gaven een score van 9,4 voor een reis voor twee.

Het project in getallen

  • 5Jaar
  • 5Fase(s)

  • 5Gebouwen
  • 69Appartmenten

Bekijk ook deze appartementen