27 en 28 mei, Kennismakingsreis naar Andermatt

De afgelopen tijd hebben wij veel informatie gegeven over Andermatt tijdens diverse bijeenkomsten wat positief ontvangen is. Mede naar aanleiding van de gesprekken die we hebben gevoerd organiseren wij nu een compleet verzorgde kennismakingsreis naar Andermatt.  Want zien doet geloven!

Ter plekke zullen wij u rondleiden door dit geweldige project en kunt u individueel uw vragen en wensen bespreken. Ons team van adviseurs staat voor u klaar. De reis wordt compleet voor u verzorgt inclusief transfer van en naar Zurich airport. Uiteraard is er ook ruimte om zowel culinair als van de omgeving te genieten. Wij verwelkomen u met een mooie fles champagne en u verblijft in één van de beschikbare luxe accomodaties (volledig appartement). Met deze trip beleeft u Andermatt zoals het is.

Meer informatie over voorwaarden en kosten of wilt u deze reis meteen boeken?

Stuur dan een mail naar: info@fp.ag o.v.v. Andermatt trip of bel met 020-331 67 03