Louis van Gaal koopt appartement in het Zwitserse Andermatt.

Andermatt, 26 september 2017 - Centraal gelegen in Europa, middenin de driehoek Bern, Zürich en Milaan, ligt vlakbij het beroemde Gotthard massief, het idyllische plaatsje Andermatt. Een parel in de Zwitserse Alpen die vol in ontwikkeling is. De ongekende mogelijkheden op het gebied van sport, luxe, cultuur, maar met name het unieke woningaanbod, hebben er voor gezorgd dat ook de familie Van Gaal heeft gekozen voor een appartement in Andermatt.

Op advies van en in samenspraak met Zwitserland vastgoedspecialist FIRST. Projektmanagement hebben de heer en mevrouw van Gaal gekozen voor een Appartement in de Gotthard Residences. Dit fraaie complex wordt  volledig beheerd door Radisson Blu en levert service op hoog niveau. Bewoners van de appartementen hebben optimale privacy en comfort en kunnen gebruikmaken van alle 4-sterren faciliteiten van het naastgelegen hotel.

Andermatt

Het totaalconcept van een all-season bestemming met o.a. meer dan 120 kilometer skipistes, een 18 holes par 72 golfbaan, top verzorging op het gebied van gastronomie en verblijf, maakt dat Andermatt nu al de concurrentie aangaat met de bekendste Zwitserse topbestemmingen. Het Chedi hotel was het eerste hotel in het topsegment, in juni 2018 gevolgd door Radisson Blu Andermatt. In de planning staan nog meerdere luxe appartementen en exclusieve villa’s, aangevuld met wellness, sportvoorzieningen en shopping. Het dorp zelf beschikt tevens over een breed cultureel aanbod. Zo zijn er samenwerkingen gesloten met grote festivals waaronder het befaamde Luzern festival voor o.a. klassieke muziek. Wereldberoemde musici combineren hun optredens tijdens dat festival met een aansluitend bezoek aan Andermatt waar een minivariant van het festival wordt georganiseerd.

De ligging maakt het dorp uniek. Vanuit Andermatt lopen wegen naar drie historische Alpenpassen: de Furkapas, de Oberalppas en de Gotthardpas. Wie op weg naar Italië wel eens de Gotthardpas heeft genomen om van het berglandschap te genieten, is door Andermatt gekomen. De beroemde Glacier Express van St. Moritz naar Zermatt, één van de mooiste spoorlijnen van Europa, doet Andermatt ook aan. Dit maakt het gebied zeer aantrekkelijk voor internationaal georiënteerde mensen die snel op een andere bestemming moeten kunnen zijn maar toch behoefte hebben aan een rustig thuis. Het project met het appartement dat Dhr en Mevr van Gaal hebben gekocht wordt in de zomer van 2018 opgeleverd.

Lees hier meer over het Andermatt Project