HUIS KOPEN IN ZWITSERLAND, HET IS ANDERS DAN JE DENKT

Zwitserland staat met name bekend om kwaliteit, wintersport, duurzaamheid en mooie natuur. Ook staat het financieel gezien bekend als solide maar niet als goedkoop. Vanuit een beleggingsoptiek is het vaak het geval dat de rendementen niet, mede door de hoge loonkosten, hoog zijn maar wel behaald worden.

Nog steeds draait het vaak om geld in positieve zin, dat multinationals, privé personen en internationale organisaties kiezen voor Zwitserland, dit wordt versterkt door de directe democratie, neutraliteit en zelfstandigheid. Tevens is de vastgoedmarkt stabiel en zijn er nauwelijks excessen zoals in andere landen, alles is gebaseerd op reëel waardes. Kortom Zwitserland ligt welleswaar in Europa maar is toch in vele opzichten net even anders.

Lees het volledige artikel op: https://www.secondhome.nl/huis-zwitserland-kopen