Oman Jebel Shifah en Hawana Salalah

Oman, hier worden dromen gerealiseerd. In Oman bieden wij luxe woningen aan in 2 bijzondere projecten; Jebel Shifah vlak bij Muscat en Hawana Salalah in het zuiden.

Een echt sprookje van 1000 en 1 nachten

In het verlengde van onze andere projecten heeft FIRST. een nieuwe bestemming Oman. In Oman bieden wij woningen aan in 2 bijzondere projecten Jebel Shifah vlak bij Muscat en Hawana Salalah. Beide projecten kenmerken zich van wegen hun eigen unieke karakteristieke qua opzet en stijl maar zijn verbonden door de kwaliteit en betaalbaarheid.

Documenten

Achter deze ontwikkeling zit Orascom die ook verantwoordelijk is voor de prachtige bestemmingen Andermatt-Swiss Alps en Lustica Bay in Montenegro. Samen met de Omaanse overheid ontwikkelen zij in de joint venture Muriya de twee projecten.


Jebel Shifah

Op ongeveer 45 minuten gelegen van Muscat ligt het project Jebel Sifah een wereld klasse Resort. Jebel Shifah biedt een eigentijdse mix van Europees design met een sterke essentie van de traditionele Omani invloed, zowel in het concept als in de service. Binnen het project is al veel gerealiseerd van een prachtige Marina met daaraan diverse restaurants tot mooie villawijken en appartementen langs de 18 hols golfbaan. Het project wordt langzaam uitgebouwd waarbij de nieuwe beach villa’s de eerste nieuwe ontwikkeling zijn. Tijdloze woningen van 1 tot 3 kamers van alle gemakken voorzien en altijd met zicht op zee. 

Jebel Shifah is wat wij een echt retraite noemen uitkijkende op de witte bergen en zee biedt deze locatie alles wat je van een relax omgeving kan verwachten, golf, watersport (duiken), natuur en cultuur.

Prijzen van af 140.000 euro


Hawana Salalah


Een woord: Paradijs. Dat omschrijft deze enorme ontwikkeling (17miljoen m2) in het zuiden van Oman. Een top resort met alles wat je kan verwachten van een 5 sterren resort. Meerde hotels, grote Marina met veel activiteiten, unieke woningen van Appartementen tot villa’s gelegen in Idyllische lagunes tot aan de zee.  De omgeving biedt veel mogelijkheden van lange stand wandelingen tot verschillende wadi’s (watervallen/ mini oases). Zowel voor jong als oud een super fijne bestemming. 
Ook in dit project is inmiddels al veel gerealiseerd en kan je meteen de potentie zien van deze ontwikkeling. Net als in Jebel Shifah is nu gestart met de ontwikkeling van een nieuwe wijk met Beach Front villa’s. Prachtige moderne villa’s in klassieke of moderne stijl met een midden oosterse twist. 

Prijzen van af 140.000 euro
 

Over Oman


Oman is wat wij het Zwitserland van het Midden-Oosten noemen, stabiel, fiscaal aantrekkelijk en veelzijdig qua land en cultuur. Het is een 365 dagen bestemming vooral vanuit een (vastgoed)beleggingsoptiek. In de winter periode een echte overwinter bestemming voor de Europeanen en in de zomer een escape voor de landen uit de regio (koeler). 

Oman kent vijf regio’s.
Al Batinah, Adh Dhahirah, Ad Dakhliyah, Ash Sharqiyah and Al Wusta. Elk met haar eigen geschiedenis, landschap en attracties.  Nog niet geweest? Laat u verbazen door de tropisch groene hellingen rond Salalah tot de diepblauwe fjorden van Musandam, de variatie in Oman is enorm. 

Het project in getallen

  • 10Jaar
  • 10Fase(s)

  • Gebouwen
  • 2500Appartmenten

Bekijk ook deze appartementen