Oman - Laguna Gardens YASMIN

Bewegingsvrijheid, de vrijheid van ruimte.. De prachtige villa's met 3 slaapkamers in Laguna Gardens hebben een zeer unieke en opwindende functie: nieuwe eigenaren kunnen precies beslissen waar hun nieuwe huizen zullen worden geplaatst. Kies het moderne of klassieke ontwerp en de villa van uw dromen wordt werkelijkheid. Met 3 slaapkamers met eigen badkamer, botanische douches en schitterende ontworpen ruimtes, bieden deze villa's u ultieme flexibiliteit in levensstijl. Een flexibiliteit, die het beste tot uiting komt, in de weelderige woonkamers, die uitkomen op uitgestrekte tuinen met een ongeëvenaard uitzicht over de lagunes.

Kenmerken

Beleef een luxe douche onder de sterrenhemel. Al onze villa's met één, twee en drie slaapkamers, hebben een buitengewone functie om een gevoel van welzijn te verhogen. Elke badkamer kijkt door royale ramen uit, op een weelderige, botanische binnenplaats. Hier kunt u met een buitendouche vanuit een prachtige privé-enclave naar de sterren kijken. Badkamers zijn uitgerust volgens de hoogste normen, met baden perfect gepositioneerd om uit te kijken op uw eigen, tropische tuin.

Overige bijzonderheden

Vind de perfecte villa, die bij uw levensstijl past Bij Laguna Gardens koop je niet zomaar een huis, je koopt een thuis. Een huis, dat perfect is ontworpen om de geneugten van het leven en een levensstijl, waar we allemaal van dromen, te verbeteren. Afgezonderd van het alledaagse en de stress van het moderne leven, heeft elke ruime villa direct uitzicht over privétuinen naar de zonovergoten lagunes. Er is keuze uit architecturale stijlen, elk gevuld met slim ontwerp en onberispelijke afwerkingen, gebouwd met het oog op privacy, om een gevoel van ultieme rust te geven.

Informatie

  • Stad Oman - Hawana Salalah
  • Prijs € 120.000,-
  • Type Villa
  • Woonoppervlakte 70
  • Verwarming Ja

Documenten

Bekijk ook deze appartementen