Over FIRST.

FIRST. is een Zwitserse organisatie en al ruim 15 jaar actief op het gebied van vastgoed in Zwitserland. De specialisatie van FIRST. is het mogelijk maken voor niet-Zwitsers ingezeten om een tweede woning te bezitten in Zwitserland. Tevens is FIRST. ook een leidende partner wanneer het gaat om het ontwikkelen van totaalprojecten zoals luxe vakantieresorts en hotels.

De rol die FIRST. in de Zwitserse markt speelt is uniek. Mede door haar inzet is er een speciale wet vormgegeven die de toegankelijkheid voor het bezitten van een tweede woning heeft vergroot.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? 

Neem dan contact met ons op.

Contact

First Projektmanagement
imagery

First. Diensten

Onze projecten en individuele woningen voldoen aan de hoge eisen die wij stellen op het gebied van architectuur, bouwkundige staat, ligging en de fiscale- en juridische aspecten. Deze kwaliteitsgarantie is te herkennen aan de FIRST. Certified status van een woning of project.

imagery

First. Vergunningsproces

FIRST. begeleidt u van a tot z bij alle complexe zaken waar u bij de aanschaf van onroerend goed in Zwitserland mee te maken kunt krijgen. Er zijn diverse criteria waaraan een woning moet voldoen om in aanmerking te kunnen komen voor een vergunning. FIRST. is als geen ander op de hoogte hiervan.

imagery

First.

Onze tagline “SWISS MADE HOME“ refereert uiteraard naar het bekende kwaliteitslabel "Made in Switzerland" maar zeker ook naar de ongekend hoge Zwitserse bouwkwaliteit en het hoge serviceniveau dat wij altijd nastreven.

imagery

First.

FIRST. is een Zwitsers bedrijf met wortels in zowel Nederland als Zwitserland. Zo krijgt u als geïnteresseerde ook in Nederland de mogelijkheid om kennis te maken met de unieke mogelijkheden op het gebied van onroerend goed in Zwitserland.

imagery

First. Veel gestelde vragen over het kopen van een woning in Zwitserland...

Lees meer

Ons team

Guido van Hoogdalem

Kees Jan de Jong

Julian Toet