Andermatt Altera duplex nr 7

U wilt dat uw huis in de Alpen een echt thuis is, een plek die is ontworpen om het hele jaar door te kunnen verblijven. Beschikbaar als een appartement, duplex of penthouse, elk van onze 12 majestueuze, ruime woningen is gebouwd van edele materialen en voelt verbonden met de natuur van de vallei. Dit is het laatste gebouw aan de rivier in Andermatt Reuss, dus dé kans om op de eerste rij plaats te nemen in dit natuurlijke theater.

Locatie

Wonen, skiën, wandelen of fietsen in Andermatt is jezelf overgeven aan de 100.000 jaar oude gletsjers en de bergen van 15 miljoen jaar oud graniet. Deze energie voel je uit de natuur, in het gebabbel van de restaurants, de muziek van de concertzaal en de materialen van de gebouwen.

Kenmerken

Altera is ontworpen voor een leven in kwaliteit, van de nobele materialen tot de zorgvuldig geselecteerde meubelen en accessoires, tot architectonische beslissingen die allemaal zijn gericht met als doel het maximaliseren van licht en ruimte. Altera handhaaft dat concept dat de haard het hart van het huis is. Als de winter begint, trekken de bewoners vanzelf naar binnen en komen ze dichter bij de open haard, alwaar een warme gloed over het houten interieur ontstaat. Buiten is het donker. Er is niets meer te zien. Maar binnen is het warm, gezellig en uitnodigend. Altera is gemaakt voor elk seizoen. In de zomer verwelkomen de dubbelhoge ramen een overvloed aan licht en bieden ze een prachtig uitzicht op de bergen en de nabijgelegen rivier. En op bijzonder warme dagen kan de woonkamer naar buiten worden geopend, waardoor de geluiden van stromend water en een frisse bries de woning betreden.

Overige bijzonderheden

Altera, het laatste gebouw met uitzicht op de rivier in Andermatt, herbergt 12 woningen die zijn ontworpen om het hele jaar door in de Alpen te verblijven. Altera combineert kwaliteit en elegantie in gelijke mate en is gebouwd van de beste materialen met de zorg die alleen Zwitsers vakmanschap biedt. Je huis houdt niet op bij je vier muren. Elke woning heeft toegang tot luxe eigenaren voorzieningen. Schop uw sneeuwschoenen uit in onze gemeenschappelijke skiruimte na een lange dag op de piste en warm u op bij het knapperende vuur in onze entreelounge. Of spring op de fiets in onze ultramoderne spinstudio voordat u een sauna neemt en een dutje doet in onze ontspanningsruimte.

Informatie

  • Stad Andermatt
  • Prijs CHF 1.900.000,-
  • Type Duplex
  • Woonoppervlakte 120
  • Verwarming Ja
  • Aantal kamers 3,5
  • Aantal badkamers 2
  • Aantal slaapkamers 2

Documenten

Bekijk ook deze appartementen