Andermatt - Arve appartement III.OG-1

Het gebouw heeft een ongebruikelijke vorm die spannende buiten- en binnenruimtes creëert. De gevelmaterialen zijn afgeleid van het traditionele Zwitserse chalet. Het interieur is afgestemd op de behoeften van de tijdloze, alpine levensstijl. De entree van de appartementen is royaal vormgegeven en leidt naar de open woon- en eetkamer. De appartementen met 2,5 kamers en 4,5 kamers hebben een open haard in de woonkamer. Naast directe toegang tot de overdekte parkeerplaats zijn de algemene ruimtes voor fietsen en ski's evenals de eigen bergingen van het appartement in de kelder centraal toegankelijk en praktisch ingericht.

Locatie

De Arve Chalet Apartments bevinden zich direct naast het Piazza Gottardo in Andermatt Reuss. Als een centrale ontmoetingsplaats voor eigenaren, gasten en de lokale bevolking, is het plein de perfecte plek om te genieten van een drankje, een kijkje te nemen in de winkels of te lunchen of dineren in een van de restaurants of bars. Openbare voorzieningen zoals het zwembad van het Radisson Blu Hotel Reussen of de concertzaal Andermatt, evenals een grote ijsbaan in de winter, trekken het hele jaar door toeristen. ACTIVITEITEN IN ANDERMATT De Urseren-vallei biedt het hele jaar door een verscheidenheid aan sport- en vrijetijdsactiviteiten en beloont bezoekers met veel zon en uitstekende lucht- en waterkwaliteit. In de zomermaanden zijn golf, fietsen, wandelen en rotsklimmen de meest populaire activiteiten, terwijl in de wintermaanden de regio, met zijn gegarandeerde sneeuw, perfect is om te skiën, freeriden, sleeën en nog veel meer winteractiviteiten. Andermatt biedt ook een grote verscheidenheid aan mogelijkheden voor langlaufers. In de winter wordt de golfbaan van Andermatt omgetoverd tot een langlaufloipe, terwijl de paden in Sedrun en Obergoms slechts een korte treinrit verwijderd zijn. Bovendien garanderen exclusieve spa- en wellnessvoorzieningen rust en ontspanning, ongeacht het seizoen. Concertgebouw Andermatt maakt het aanbod van het dorp als bestemming het hele jaar door perfect af. De showcase concertzaal beschikt over een spectaculaire akoestiek die garant staat voor een helder geluid en het gevoel geeft ondergedompeld te worden in muziek. Als vastgoedeigenaar profiteert u van speciale voorwaarden en kortingen voor de sport- en vrijetijdsactiviteiten van Andermatt.

Kenmerken

Gebouw Arve is gemaakt en gecertificeerd in overeenstemming met de MINERGIE®-norm. Alle appartementen hebben gecontroleerde ventilatie. Dit zorgt voor een continue luchtuitwisseling in alle kamers. ONTWERP ALPINE | MODERN Alpine traditie ontmoet hedendaags design met een duidelijke ontwerptaal en natuurlijk charisma.

Overige bijzonderheden

LEX KOLLER / AANKOOP TWEEDE WONING DOOR NIET-ZWITSERS. Bij besluit van de Zwitserse regering op 21 december 2007 is op de appartementen en woningen in Andermatt Reuss een algemene ontheffing van de Lex Koller-vergunningseis verleend. Dit betekent dat alle internationale investeerders appartementen en huizen in Andermatt Reuss zonder vergunning en zonder beperkingen kunnen kopen en verkopen. Bovendien vallen de vakantieappartementen in Andermatt niet onder de wetgeving voor tweede woningen (dit beperkt de bouw van tweede woningen tot 20% van het aantal appartementen in een dorp) aangezien het initiatief pas werd ingediend nadat het masterplan was goedgekeurd.

Informatie

  • Stad Andermatt
  • Prijs CHF 995.000,-
  • Type Etagewoning
  • Woonoppervlakte 75
  • Aantal kamers 2,5
  • Aantal badkamers 1
  • Aantal slaapkamers 1

Documenten

Bekijk ook deze appartementen