Andermatt - Enzian EG-3

Appartmentengebouw Enzian is een van de eerste appartementsgebouwen Andermatt Reuss die is gebouwd in de stijl van een moderne stadsvilla. Twaalf elegant ontworpen en comfortabel ingerichte appartementen worden gebouwd volgens de nieuwste technische normen. De verschillende appartementen zijn voorzien van een open haard en sauna of hebben een eigen dakterras of een eigen tuin op het niveau van de verhoogde begane grond.

Locatie

De Enzian Alpine Apartments bevinden zich direct naast het Piazza Gottardo in Andermatt Reuss. Als een centrale ontmoetingsplaats voor eigenaren, gasten en de lokale bevolking, is het plein de perfecte plek om te genieten van een drankje, een kijkje te nemen in de winkels of te lunchen of dineren in een van de restaurants of bars. Openbare voorzieningen zoals het zwembad van het Radisson Blu Hotel Reussen of de concertzaal Andermatt, evenals een grote ijsbaan in de winter, trekken het hele jaar door toeristen. Door de centrale ligging is Andermatt de ideale thuisbasis om alles te ontdekken wat Zwitserland te bieden heeft. Andermatt is slechts een klein eindje rijden van fascinerende steden zoals Luzern, Zürich of Milaan, terwijl de adembenemende valleien van het Engadin dichtbij genoeg zijn voor een dagtocht. Andermatt is ook goed verbonden met alle belangrijke nationale en internationale snelwegen. Met de auto is het dorp slechts vier uur rijden van Stuttgart en München, twee uur rijden van Milaan en 90 minuten van Zürich.

Kenmerken

De Enzian Alpine Apartments zijn gebouwd en gecertificeerd volgens de Minergie®-norm. Alle appartementen zijn uitgerust met een eigen gecontroleerd ventilatiesysteem dat zorgt voor een continue luchtstroom in alle kamers. Centrale verwarming en warmwatervoorziening vanuit het stadsverwarmingssysteem. Verwarmde vloeren in alle woonruimtes. De appartementen op de derde verdieping hebben een open haard.

Overige bijzonderheden

De Urseren-vallei biedt het hele jaar door een verscheidenheid aan sport- en vrijetijdsactiviteiten en beloont bezoekers met veel zon en een uitstekende lucht- en waterkwaliteit. In de zomermaanden zijn golf, fietsen, wandelen en rotsklimmen de meest populaire activiteiten, terwijl in de wintermaanden de regio, met zijn gegarandeerde sneeuw, perfect is voor skiën, freeriden, sleeën en nog veel meer winteractiviteiten. Andermatt biedt ook een grote verscheidenheid aan terreinen voor langlaufers. In de winter wordt de golfbaan van Andermatt omgetoverd tot een langlaufloipe, terwijl de paden in Sedrun en Obergoms slechts een korte treinrit verwijderd zijn. Bovendien garanderen exclusieve spa- en wellnessvoorzieningen rust en ontspanning, ongeacht het seizoen. Concertgebouw Andermatt maakt het aanbod van het dorp als bestemming het hele jaar door perfect af. De showcaseconcertzaal beschikt over een spectaculaire akoestiek die garant staat voor een helder, helder geluid en het gevoel ondergedompeld te worden in muziek. Als vastgoedeigenaar profiteert u van speciale voorwaarden en kortingen voor de sport- en vrijetijdsactiviteiten van Andermatt. Als internationale koper profiteert u van belastingvoordelen en speciale voorwaarden voor de aankoop van onroerend goed in Andermatt. Als resultaat van een resolutie die op 21 december 2007 door de Zwitserse regering is aangenomen, is aan appartementen en woningen in Andermatt Reuss ontheffing verleend van de vereiste Lex Koller. Dit betekent dat alle internationale investeerders appartementen en woningen in Andermatt Reuss kunnen kopen en doorverkopen zonder speciale toestemming en zonder beperkingen. Bovendien zijn de vakantieappartementen van Andermatt Swiss Alps Ltd vrijgesteld van de bepalingen van de Second Homes Act (Zweitwohnungsgesetz) omdat het bestemmingsplan al was goedgekeurd toen deze wet werd aangenomen.

Informatie

  • Stad Andermatt
  • Prijs CHF 775.000,-
  • Type Begane grond
  • Woonoppervlakte 62
  • Aantal kamers 2,5
  • Aantal badkamers 1
  • Aantal slaapkamers 1

Documenten

Bekijk ook deze appartementen