Andermatt - Gebouw Alpenrose 1.OG-4

Het Appartmentengebouw Alpenrose is gelegen op een toplocatie in het autovrije resort "Andermatt Swiss Alps", direct aan het centrale, aantrekkelijk ontworpen plein met eersteklas restaurants en winkels. De met zorg ontworpen gevel, geïnspireerd door de warme Alpine-stijl, integreren op harmonieuze wijze in het architecturale ensemble van het resort. In uw nieuwe, hoogwaardige uitgeruste alpenresidentie kunt u genieten van de warmte van de knetterende open haard boven een warme chocolademelk of gewoon genieten van het uitzicht op de omliggende bergtoppen. Na een dag in de bergen zult u het comfort, de rust en stilte van uw volledig uitgeruste vakantiehuis waarderen.

Locatie

Andermatt, uw woning in het hart van Zwitserland. Andermatt (1.444 m) is zonder twijfel een van de meest veelzijdige plaatsen in Zwitserland. Centraal gelegen op het kruispunt van drie historische passen: de Furka-pas, de Gotthard-pas en de Oberalp-pas. Andermatt is het beste dat Zwitserland te bieden heeft. FIRST biedt u nu de mogelijkheid om uw (tweede) woning te realiseren. Het project voldoet aan alle wettelijke eisen. Daarnaast is er een Lex Koller-vergunning, waarmee u vrij over uw eigendom kunt beschikken. Het project in Andermatt gelegen in de Zwitserse Alpen biedt verschillende mogelijkheden: van luxe appartementen, zelfgebouwde chalets tot de aankoop van een vakantiehuis beheerd door Radisson Blu met een solide rendement. Andermatt is het hele jaar door een bestemming waar u altijd kunt genieten van het beste dat Zwitserland te bieden heeft. Project: - 6 vier- en vijfsterrenhotels - Ongeveer 500 appartementen in 42 gebouwen - Verschillende vergader- en conferentiefaciliteiten - Luxe wellness / zwembad - Golfbaan par 72, 18 holes

Kenmerken

De appartementen zijn optimaal ontworpen en aantrekkelijk ingericht; het interieur van de appartementen stelt de norm(!) en voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van materialen en design. Op verzoek kunnen twee appartementen worden verbonden en uitgebreid tot één grote wooneenheid. Bewoners van de Alpenrose kunnen ook gebruikmaken van de fitnessfaciliteiten, de spa en het zwembad van het Radisson Blu Hotel om de hoek! De penthouses hebben ook een eigen spa met sauna of stoombad.

Overige bijzonderheden

SPECIAAL RECHT - DE AANKOOP VAN ONROEREND GOED IN ANDERMATT IS GEMAKKELIJK VOOR INTERNATIONALE KOPERS. De prijzen voor hoogwaardige appartementen zijn de laatste jaren sterk gestegen in de belangrijkste vakantieoorden van de Zwitserse Alpen. Deze bovengemiddelde prijsontwikkeling komt voort uit de grote vraag in combinatie met de beperkte grondreserves van Zwitserland. In Zwitserland is de aankoop van onroerend goed door internationale kopers wettelijk beperkt ("Lex Koller"). Dit is echter niet van toepassing op Andermatt als gevolg van een overheidsbesluit. Ongeacht of ze in Zwitserland wonen of niet, kopers kunnen appartementen en huizen in Andermatt kopen zonder een vergunning en zonder beperkingen. Ze mogen tevens opnieuw verkocht worden zonder wachttijden. Bovendien worden de te koop staande vakantiehuizen in Andermatt niet beïnvloed door de wetgeving voor tweede huizen (die de bouw van tweede huizen beperkt tot 20 procent van de appartementen in een dorp).

Informatie

  • Stad Andermatt
  • Prijs CHF 1.223.500,-
  • Type Etagewoning
  • Woonoppervlakte 66
  • Verwarming Ja
  • Aantal kamers 2,5
  • Aantal slaapkamers 1

Documenten

Bekijk ook deze appartementen