Andermatt - Gotthard Residences

Geniet van de voordelen van uw eigen appartement met exclusieve hotelservice: dit aantrekkelijke concept van appartementen met hotelservice wordt aangeboden door de Gotthard Residences - Radisson Blu. Er worden ongeveer 100 eenheden gebouwd in de nieuwe, vrijstaande residentie.

Locatie

Andermatt, uw eigendom in het hart van Zwitserland. Zonder twijfel is Andermatt (1444 m) een van de meest veelzijdige plaatsen in Zwitserland. Centraal gelegen op het kruispunt van drie historische passen: de Furka-pas, de Gotthardpas en de Oberalp-pas. Andermatt biedt u nu de mogelijkheid om uw (tweede) appartement te realiseren. Het project voldoet aan de wettelijke vereisten. Daarnaast is er een Lex Koller-vergunning waarmee u vrij over uw eigendom kunt beschikken. Het project Andermatt Swiss Alps biedt verschillende mogelijkheden: van luxe appartementen, zelf gebouwde chalets tot de aankoop van een door Radisson Blu beheerd vakantiehuis met een solide opbrengst. Andermatt is het hele jaar door een bestemming waar u altijd kunt genieten van het beste dat Zwitserland te bieden heeft! Het project omvat: • 6 vier- en vijfsterrenhotels • Ongeveer 500 appartementen in 42 gebouwen • Concerthal en verschillende vergader- en conferentiefaciliteiten • Luxe Wellness / Zwembad • Par 72 golfbaan, 18 holes

Kenmerken

NATUURLIJKE BOUWMATERIALEN De gevel van het Gotthard Residences gebouw rust op een stenen basis. De gevels zijn voorzien van verschillende soorten houtbekleding en zijn passend bekroond met grote overhangende daken. Het interieur is volgens de hoogste normen op het gebied van materialisatie en ontwerp afgewerkt. De eigenaren van de Residences hebben alle diensten van het hotel tot hun beschikking. De conciërgedienst kan 24 uur per dag worden gebruikt, of het nu gaat om het onderhoud van de residenties (roomservice, schoonmaak, onderhoud, enz.) of om het recreatieprogramma te plannen. Het sport- en wellnesscentrum bevindt zich in hetzelfde gebouw als de Residences. Hotelfaciliteiten zoals de bar, het restaurant of de feestzalen kunnen worden bereikt dankzij de volledig overdekte passage. Dus uw eigen appartement wordt een alpine toevluchtsoord met individuele service. Op verzoek kunnen de evenementen- en conferentiefaciliteiten van het hotel ook worden geboekt voor privéfeesten. Dit en nog veel meer voordelen worden geboden door deze verbinding van de appartementen met het hotel. Résidence-eigenaren profiteren van "eigenaarsadvies" in het restaurant, in het fitness- en wellnesscentrum, op de golfbaan of op de skipiste. Net als bij clubleden genieten Residence-eigenaren exclusieve voordelen, zoals een voorkeursbehandeling tijdens het reserveringsproces, uitnodigingen voor geselecteerde evenementen en nog veel meer.

Overige bijzonderheden

Alle appartementen zijn vrijgesteld van de wettelijke beperkingen op de aankoop en verkoop van onroerend goed door niet-Zwitsers ("Lex Koller").

Informatie

  • Stad Andermatt
  • Prijs CHF 1.590.000,-
  • Type Etagewoning
  • Woonoppervlakte 88
  • Verwarming Ja
  • Aantal kamers 3,5
  • Aantal slaapkamers 2

Documenten

Bekijk ook deze appartementen