Andermatt - Smartstudios Eisvogel I.OG-2

Het gebouw Eisvogel combineert op een doordachte manier de traditie van alpine met de elegantie en aantrekkelijke dynamiek van modern design. De plattegronden en de slimme inrichting van de appartementen zijn specifiek ontworpen om elke vierkante meter optimaal te benutten. De Smart Studios in Eisvogel zijn bewust ontworpen voor mensen die een goede stijl waarderen en toch pragmatisch gebruik op de voorgrond plaatsen; de sportieve skiër of freerider van de Gemsstock, die 's ochtends van de poedersneeuw wil genieten, evenals de enthousiaste golfer of mountainbiker in de zomer, die nauwelijks de nacht in Andermatt heeft doorgebracht en in plaats daarvan 's avonds terugkeerde naar Zürich.

Locatie

Het resort Andermatt Swiss Alps ligt in een prachtig natuurlandschap, te midden van bergen, groene velden en de golfbaan. Het charmante bergdorp Andermatt is vol met winkeltjes, restaurants en recreatieve voorzieningen die gemakkelijk te voet bereikbaar zijn. De nieuwe Gotthard Residences zijn centraal gelegen in het resort.

Kenmerken

Voor dit appartement is een moderne, functionele inrichting ontworpen, verkrijgbaar in verschillende varianten. Handige automatiseringselementen en snel beschikbare services ronden het totale concept af en maken Eisvogel een uniek innovatief investeringsobject. De gemeenschappelijke ruimtes bieden veel ruimte en apparatuur voor sociale bijeenkomsten en ontspanning na het sporten met tal van voorzieningen zoals een sauna, een fitnessruimte, een bar, een eetkamer, een chill-out zone, maar ook opslagruimtes voor ski's en mountainbikes. Om het unieke karakter van het Eisvogel-appartementengebouw nog meer te onderstrepen, werd de waarschijnlijk bekendste Zwitserse graffitikunstenaar Ata Bozaci ingehuurd om een belangrijke bijdrage te leveren aan het ontwerp van de gemeenschappelijke ruimtes. Ata Bozaci zal ons in staat stellen om het karakter van gebouw Eisvogel te verbinden met het originele karakter van de Zwitserse Alpen.

Overige bijzonderheden

Deze intelligent ingerichte en ruimtelijk geoptimaliseerde studio's zijn met een prijs per vierkante meter vanaf CHF 8.650 ongeveer 15% goedkoper dan vergelijkbare aanbiedingen.

Informatie

  • Stad Andermatt
  • Prijs CHF 639.000,-
  • Type Etagewoning
  • Woonoppervlakte 55
  • Verwarming Ja
  • Aantal kamers 2,5
  • Aantal badkamers 1
  • Aantal slaapkamers 1

Documenten

Bekijk ook deze appartementen