Andermatt-TurmFalke 1 - 4.OG-5

De TurmFalke Suites hebben een bevoorrechte positie in het deel van het dorp genaamd Andermatt Reuss. In lijn met de rivier de Reuss bieden alle chaletsuites een adembenemend, onbelemmerd uitzicht op de Alpen. Beide gebouwen zijn ontworpen als één complex en zijn verbonden met een spa- en wellnessruimte van meer dan 370 m2. Om een dynamisch volume te krijgen, wisselen de in verschillende richtingen georiënteerde houten gevels zich af met het architectonische element van de plint aan de basis. Het effect, gecombineerd met boogramen, balkons en dakkapellen, doet denken aan het verenkleed en de vleugeltip van een valk. De architectonische gelijkenis tussen de twee gebouwen die TurmfalkeSuites vormen, is opzettelijk maar respecteert hun individualiteit.

Locatie

ACTIVITEITEN IN ANDERMATT De Urseren-vallei biedt het hele jaar door een verscheidenheid aan sport- en vrijetijdsactiviteiten en beloont bezoekers met veel zon en uitstekende lucht- en waterkwaliteit. In de zomermaanden zijn golf, fietsen, wandelen en rotsklimmen de meest populaire activiteiten, terwijl in de wintermaanden de regio, met zijn gegarandeerde sneeuw, perfect is om te skiën, freeriden, sleeën en nog veel meer winteractiviteiten. Andermatt biedt ook een grote verscheidenheid aan mogelijkheden voor langlaufers. In de winter wordt de golfbaan van Andermatt omgetoverd tot een langlaufloipe, terwijl de paden in Sedrun en Obergoms slechts een korte treinrit verwijderd zijn. Bovendien garanderen exclusieve spa- en wellnessvoorzieningen rust en ontspanning, ongeacht het seizoen. Concertgebouw Andermatt maakt het aanbod van het dorp als bestemming het hele jaar door perfect af. De showcase concertzaal beschikt over een spectaculaire akoestiek die garant staat voor een helder geluid en het gevoel geeft ondergedompeld te worden in muziek. Als vastgoedeigenaar profiteert u van speciale voorwaarden en kortingen voor de sport- en vrijetijdsactiviteiten van Andermatt.

Kenmerken

TurmFalke Chalet Suites, bevat appartementen variërend in oppervlakte van 25 m2 tot 114 m2. Hierbij is er de de mogelijkheid tot persoonlijk herontwerp. Alle units zijn volledig uitgerust (FF&E + OS&E). Incl. luxe inrichting van bekende fabrikanten. Op verzoek zal ons team u adviseren over de kleur, touch en look en feel van de laatste afwerkingen.

Overige bijzonderheden

LEX KOLLER / AANKOOP TWEEDE WONING DOOR NIET-ZWITSERS. Bij besluit van de Zwitserse regering op 21 december 2007 is op de appartementen en woningen in Andermatt Reuss een algemene ontheffing van de Lex Koller-vergunningseis verleend. Dit betekent dat alle internationale investeerders appartementen en huizen in Andermatt Reuss zonder vergunning en zonder beperkingen kunnen kopen en verkopen. Bovendien vallen de vakantieappartementen in Andermatt niet onder de wetgeving voor tweede woningen (dit beperkt de bouw van tweede woningen tot 20% van het aantal appartementen in een dorp) aangezien het initiatief pas werd ingediend nadat het masterplan was goedgekeurd.

Informatie

  • Stad Andermatt
  • Prijs CHF 490.000,-
  • Type Etagewoning
  • Woonoppervlakte 25
  • Aantal kamers 1,5
  • Aantal badkamers 1
  • Aantal slaapkamers 1

Documenten

Bekijk ook deze appartementen